Vienoje gražiausių Lietuvos vietų vykusiame festivalio scenoje koncertus surengė daugybė žvaigždžių. Publika galėjo saugiai mėgautis net 10 valandų trukmės muzikos programa.

Skambiausiu 2020-ųjų vasaros palydėjimo akordu tapusiame didžiausiame muzikos festivalyje „M.A.M.A. vasara“ šiemet išskirtinius pasirodymus gerbėjams paruošė Justinas Jarutis, Jazzu, „Flying Saucer Gang“, Vidas Bareikis, Mad Money, DJ Jovani su Jessica Shy, „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, Jurijus, „8 Kambarys“, „Jauti“, „Kabloonak“, OG Version, Evgenya Redko, Paula, „Sisters On Wire“, „Sinstation“ ir Kristis.

Festivalis „M.A.M.A. vasara“ rengtas bendradarbiaujant su Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerija ir su Lietuvos policija, todėl žiūrovai galėjo saugiai mėgautis muzika ir pramogomis, rašoma spaudos pranešime.

Renginio dalyviai ir žiūrovai buvo registruojami. Į festivalio teritoriją asmenys patekdavo įeidami tik pro termovizorinius vartus, kur buvo matuojama temperatūra.

Viso renginio metu žiūrovai privalėjo dėvėti veido kaukes, respiratorius ar kitas apsaugos priemones. Žiūrovų patogumui, pamiršusieji veido kaukes galėjo jas įsigyti renginio vietoje.

Visoje festivalio teritorijoje buvo gausu specialių vietų su dezinfekuojančiu skysčiu. Išalkę ir ištroškę pasistiprinti galėjo atskiroje specialioje maisto zonoje.

„Labai džiaugiamės, kad ir vėl galėsime pristatyti daugybę Lietuvos atlikėjų ne tik apdovanojimų scenoje, bet ir vasaros festivalio formate. Prieš dvejus metus startavęs festivalis parodė, kad mūsų šalies atlikėjai yra populiarūs ir jų pasiklausyti nori tikrai daug klausytojų, norinčių mėgautis kokybiška lietuviška muzika“, – dar prieš festivalį sakė „M.A.M.A. muzikinius apdovanojimus“ organizuojančios asociacijos atstovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)