Pilnas M.A.M.A. pavadinimas - Muzikos asociacijos metų apdovanojimai. Azijietiškosios MAMOS - Mnet Asian Music Awards.

Azijos muzikos apdovanojimai "MAMA"

„Čia niekaip nesurišta, mes sužinojome apie tuos apdovanojimus, kai mūsų asociacija jau buvo įkurta, kai dėl pavadinimo buvome apsisprendę. Mūsiškis labai aiškiai šifruojasi. Kai galvojome asociacijai pavadinimą, turėjome daug variantų, pasiūlymų, bet galop gavosi M.A.M.A. O po to naršant pamatėme, kad kažkur Azijoje yra tokie apdovanojimai panašiu pavadinimu, bet šifruotė mūsų kita. Kadangi čia nieko bendro neturi - Azija, Lietuva - nemanau, kad kada galėtų būti kokių nors problemų. Mes ne „Dolce & Gabbana" ar „Adidas" pasivadinome, kad vyktų kokie teismai ar pretenzijos. Tai ne prekinis ženklas, o asociacijos pavadinimas, mes nieko neparduodame, jie irgi nieko neparduoda", - sutapimą pakomentavo Samas.

DELFI žiniomis, išgirdę, jog Lietuvoje vyksta analogiškas renginys analogišku pavadinimu, Honkonge nuo 1999 metų vykstančių apdovanojimų organizatoriai buvo labai nustebę, tačiau ar bandys imtis kažkokių veiksmų, kol kas neapsisprendė.

M.A.M.A. - didžiausi ir vieninteliai likę populiariosios muzikos apdovanojimai, Lietuvoje vykstantys nuo pernai metų.

Azijietiški MAMA, nors vyksta Honkonge, skirti apdovanoti Azijos atlikėjus, grupes ir kitus muzikinio pasaulio atstovus. Tiesa, jų mastas - kur kas didesnis, šioje scenoje jau yra koncertavusios tokios pasaulinės žvaigždės kaip "Black Eyed Peas", Dr.Dre, Snoop Doggas, PSY.

PSY pasirodymą galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)