Kaip tik tai, anot Š.Mačiulio, ir yra geriausias įvertinimas muzikantui. O apdovanojimų ceremonijos vakaras svarbus kitu aspektu.

Grupės “Poliarizuoti stiklai” lyderis Š.Mačiulis pasakojo, kad metęs gerti ir grįžęs į koncertų sales pasijuto lyg kitoje planetoje: “Viskas taip pasikeitę, muzikantų bendruomenės santykiai - visai kitokiame lygyje nei anksčiau. Kitados buvo daugiau supratimo, užuojautos, tam tikros pagalbos. Dabar į viską žiūrima iš piniginio taško – apsimoka ar neapsimoka.”

Š.Mačiulis – kito kirpimo. Jam dar svarbūs ideologiniai dalykai. Todėl ir toks reiškinys kaip M.A.M.A., kurį rokeris vadina Sąjūdžiu, jam atrodo būtinas. Ir ne dėl gražių statulėlių, kurias vieni pelnys, o kitiems, deja, neteks.

“Nereikia šou versle tikėtis didelio objektyvumo. Čia visada svarbūs tokie elementai, kaip sėkmė, vadinamoji fortūna, atsiradimas reikiamoje vietoje reikiamu metu. Su kolegomis muzikantais kaip tik diskutavome šia tema, ir visi sulygome, kad pats tikriausias apdovanojimas yra žiūrovų pilna salė. Šito reikia siekti. O kad statulėlė dulkės ant sekcijos, dėl to tu nepradėsi geriau groti, - sakė Š.Mačiulis. - Man atrodo, kad apdovanojimų vakaras turi kitą, daug svarbesnę prasmę – tai proga pabūti visiems kartu, parodyti visuomenei, kad muzikantų bendrija bent kartą per metus gali surengti didžiulį, superinį šou. Parodyti, kad pramogų verslas dar ne visiškai išmirė, ir kad jame gyvuoja ne tik popsas.”

Smalsu, kiek statulėlių puošia paties rokerio sekciją? “Dabar susimąsčiau, kad “Poliarizuoti stiklai”, nepatogu net sakyti, neturi jokio apdovanojimo! Aš kiek atsimenu, tai bene keturi “publikos simpatijų” prizai yra pelnyti per visą grupės karjerą. O “grand prix” vis iškeliaudavo kažkur kitur”, - juokėsi Š.Mačiulis.

M.A.M.A. apdovanojimuose sekmadienį, sausio 8 dieną ketinama sulaukti daugiau nei tūkstančio ryškiausių pramogų pasaulio veikėjų. Iškilmingoje ceremonijoje, praturtintoje originaliais muzikiniais pasirodymais, bus apdovanoti geriausi pastarųjų metų muzikos kūrėjai ir atlikėjai, besivaržantys 14-oje nominacijų. Renginio žiūrovai taip pat turės galimybę išsirinkti savo žvaigždę. Kas nugalės tautos balso nominacijoje “M.A.M.A. Mylimiausias (-ia)” - paaiškės tiesioginės TV3 transliacijos metu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją