Laukiamiausias pramogų pasaulio renginys – muzikos apdovanojimai M.A.M.A šiais metais pradžiugins žiūrovus turtinga programa, rašoma pranešime spaudai.

Transliacijoje pasirodys visi didžiausių 2021 metų lietuviškų hitų atlikėjai, skambės „Kunigunda“, „Rugpjūtis“, „17“, „Vasara“ ir kitos populiariausios dainos.

Iš viso laukia net 14 įspūdingų pasirodymų, kuriems paruoštos specialios dekoracijos, pirotechnikos ugnys, kaskadininkų triukai ir choreografiniai pastatymai. Pasiruošimo darbai „Žalgirio“ arenoje vyksta jau visą savaitę.

TV3 eteryje šį penktadienio vakarą pasaulinę premjerą pristatys Londone gyvenanti ir kurianti atlikėja Beatrich, naujausius savo kūrinius atliks Vidas Bareikis ir „8 Kambarys“, „Pikaso“, „The Roop“. Šventinį vakarą ant scenos iš naujo atgims grupė „Dinamika“ su Irma Jurgelevičiūte.

Šiuo metu arenoje dirba „Una Vita“ klinikos medikai, visi šou dalyviai yra testuojami. Organizatoriai laikosi griežtų taisyklių, kad renginys įvyktų maksimaliai saugiai. Visi atvykusieji į apdovanojimus privalo dėvėti respiratorius.

M.A.M.A transliacija, kuri kasmet pritraukia milijoną žiūrovų, truks daugiau nei 3 valandas, o ceremonijos vedėjai – Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Tomas Sinickis žada aštrių prieskonių.

Muzikos apdovanojimų transliacijos per TV3 pradžia – 19.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)