„M.A.M.A ceremonijos metu teatralizuosime savo kūrinį „Žmogus, velniškai bijantis stebuklo“. Kūrinys nėra naujas, išleistas 2015 metais, tačiau jis savyje turi vieną momentą, kurio iki šiol ištransliuoti mums taip ir nepavyko. Pasistengsime apdovanojimų metu pagaliau tai padaryti, – sako Lilas. – Tiesa, pasirodymą ruošiame kartu su savo klonais. Nejuokauju. Organizatoriai pasiūlė pasikviesti ant scenos ką nors kartu, pasikvietėme geriausius. Taigi, apdovanojimuose pasirodys dvi „Lilas ir Innomine“ grupės.“

Belieka spėlioti, kas tai bus: nuslėpti dvyniai, halogramos, vaizdo įrašai ar dar kas nors. Bet kokiu atveju, reperiai pažada, kad jų pasirodymas įsimins visiems.

„Reziumuojant, tai bus 4 minučių spektaklis. Atsižvelgiant į tai, kaip man šūdinai sekasi vaidinti, turėtų būti visapusiškai įdomu“, – juokiasi Lilas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)