Šįmet iškilmingų muzikos apdovanojimų vedėjais tapo Justinas Jankevičiu ir jo mylimoji Justė Arlauskaitė-Jazzu. Pastaroji šįmet nominuota net keturiose nominacijose: Leon Somov & Jazzu albumas „Istorijos“ pretenduoja tapti metų albumu, jos duetas L. Somovu nominuotas geriausios metų popgrupės ir geriausios grupės nominacijose, o daina „Po mano oda“ ketina tapti metų kūriniu.

Ne mažiau nominacijų šįmet gali susižerti ir Monika Linkytė. Jos albumas „Walk with me“ nominuotas metų albumo kategorijoje, o metų dainos nominacijoje M. Linkytės pavardė kartojasi du kartus: nominuota jos daina „Po dangum“ bei „eurovizinis“ jos ir Vaido Baumilos duetas „This Time“. Ji taip pat nominuota ir kaip geriausia metų atlikėja, ir kaip geriausia popmuzikos atlikėja.

Kartu su Monika „Eurovizijoje“ dalyvavęs V. Baumila taip pat nominuotas ir metų atlikėjo, ir metų popatlikėjo kategorijose, o jo dainos „Ant mašinos stogo“ vaizdo klipas pretenduoja tapti geriausiu šįmet.

Net į tris nominacijas šįmet pretenduoja ir Aistė Smilgevičiūtė su grupe „Skylė“, į dvi – Egidijus Dragūnas su grupe SEL, taip pat šįmet nominuoti ir „Antikvariniai Kašpirovskio Dantys“ bei dar daugelis itin žymių ir ne tokių žinomų grupių bei atlikėjų.

Balsuok už savo mėgstamiausius!

Nuotraukų galerijoje – akimirkos iš „M.A.M.A. 2015“ nominantų paskelbimo ceremonijos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)