Muzika, kaip ir krepšinis, turi galių vienyti tautą ir skiepyti patriotizmo jausmą.

Todėl lietuviškos muzikos apdovanojimų „M.A.M.A. 2012” rengėjai į ceremoniją nekvies užsienio atlikėjų, o suteiks visas galimybes moderniausiomis technologijomis aprūpintoje scenoje pasirodyti geriausiems ir geidžiamiausiems mūsų šalies atlikėjams.

„Apdovanojimų ceremonijoje bus visa tai, ką turime geriausio. Čia skambės mūsų lietuviška muzika. Tai yra tikra kaip lietuviška dešra. Tai mūsų nacionalinis džiaugsmas, - kalba šventės transliacijos prodiuseris S.Urbonavičius-Samas. – Lietuvos muzikantai yra labai nemažai pasiekę ne tik mūsų šalyje. Tai parodo ir MTV apdovanojimai, kuriuose mūsiškiai skina laurus. Lietuvos jaunosios kartos didžėjams labai gerai sekasi užsienyje, žmonės sėkmingai dirba pasaulio scenose. Mūsų tauta labiau linkusi džiaugtis krepšinio pergalėmis, o muzikantų laimėjimus priima santūriau. Aš manau, kad mes neturime jaustis blogesni ar raupsuoti lyginant su užsienio atlikėjais.“

Prodiuserio teigimu, M.A.M.A. apdovanojimai rengiami dėl to, kad visi galėtų pasididžiuoti mūsų šalies muzikantais ir įvertinti jų darbus bei laimėjimus. „M.A.M.A. rašo naujosios lietuviškos muzikos istoriją kartu su visais Lietuvos žmonėmis“, - sako S.Urbonavičius-Samas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)