Organizatorių teigimu, jau nuo pat 12 val. festivalio zonoje lankytojų lauks daugiau kaip 10 įvairių pramogų grojant geriausiems didžėjams iš Lietuvos bei Latvijos.

7 valandos pramogų paplūdimyje

Nuo 12-os iki 19 valandos visų susirinkusiųjų lauks nemokamos treniruotės, konkursai, varžybos, pirmasis Lietuvoje išmaniųjų telefonų žaidimų „Nokia Angry Birds“ turnyras, ekstremalus sportas. Visą dienos programą ves radijo chuliganai Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys.

Mėgstantiems solo sporto šakas lauks garsiojo modelio bei atleto Jeanas Claude Edorhas tae bo treniruotė. Tai visame pasaulyje garsi aerobikos ir kovos menų sintezė. Ją ypač mėgsta Holivudo gražuolės Carmen Electra, Brooke Shields, Paula Abdul, besirūpinančios savo kūno linijomis.

„Labas nuotykių parko“ dovana festivalio dalyviams – ekstremalus šuolis nuo 8 m aukščio mobilaus „giant swing'o” Palangos pliaže. Šokinėti bus galima iki vėlyvos nakties, nes tamsoje nuotykiai aštriausi. Taip pat prie centrinės gelbėjimo stoties pajūryje vyks „Frisbee” skraidančių lėkščių taiklumo, krepšinio bei paplūdimio futbolo varžybos.

Renginio dalyvių širdies pulsą didins beatbox auksinio mikrofono čempionatas bei „šlapiausios undinėlės” konkursas.

Vykstant maudynėms bei įvairiausioms kovoms, bus galima užsukti ir į „Garnier Fructis” nemokamų šukuosenų zoną. Profesionalūs stilistai lankytojų plaukus paruoš vakarinei daliai, kuri prasidės nuo 19 valandos su Jovani, Kaspar Kondrat, Ignu, šokėjomis ir, žinoma, su „Labas Festas” kulminacija tapsiančiu minių dirigentu - Tiesto.

Įspūdingas šviesos ir garso technikos arsenalas

Kaimyninėse šalyse Baltijos pajūryje jau ne vienerius metus vyksta dideli vasaros festivaliai. Šiais metais Lietuva turės Palangoje vyksiantį „Labas Festą”, kuriame, planuojama, apsilankys per 15 000 žmonių. Didžiausias šiais metais muzikos renginys mūsų šalyse stebins ne tik lankytojų skaičiumi, bet ir technikos gigantiškumu. Festivalyje laukia beveik 100 kv. m. LED ekranų, 3 sunkvežimiai garso ir šviesos bei 4 sunkvežimiai scenos įrangos. Pagrindinė scena užims beveik 200 kvadratinių metrų plotą.

Renginyje bus naudojama pati brangiausia ir pažangiausia garso sistema “L-acoustics”, kurią naudoja visos A klasės tarptautinės muzikos žvaigždės. Palangos paplūdimyje garso technika bus kabinama taip, kad kiekvienoje vietoje garso lygis būtų vienodas. Todėl nesvarbu, kurioje teritorijos dalyje bus žmonės, jie visur girdės vienodai kokybišką skambesį. Šviesos įranga taip pat nenusileis didžiausių pop bei roko muzikos žvaigždžių koncertų apšvietimui.

20 barų ir festivalio valiuta

Kad „Labas Festas” bus įspūdingo dydžio, išduoda ir faktas, kad jo teritorijoje bus įkurta net 20 barų, techninį personalą sudaro 30 žmonių komanda, technika renginiui gabenama iš Latvijos bei Lietuvos, festivalį aptarnaus viso net 100 žmonių komanda.

Taip pat festivalis, vadovaudamasis daugybės didžiausių pasaulio renginių patirtimi, vienai dienai įsives savo valiutą, kuria bus galima atsiskaityti už visas paslaugas. Festivalio valiutą vos tik patekus į renginį bus galima įsigyti tik už grynuosius pinigus. Kaip ir įprasta, renginys turės VIP erdvę. Netoli scenos įrengta pakyla su puikiu matomumu, turės atskirą įėjimą bei barą. Iš šios erdvės puikiai bus galima stebėti ne tik Tiesto, bet ir besilinksminančias keliolikos tūkstančių žmonių gretas.

„Labas Festas“ dienos programa trumpai:

Nuo 12.00 iki 19.00:

· Tae Bo treniruotės su Jean Claude Edorh
· „Nokia Angry Birds“ turnyras
· Krepšinio varžybos
· Paplūdimio futbolo varžybos
· „Frisbee“ skraidančių lėkščių taiklumo varžybos
· „Beatbox“ auksinio mikrofono čempionatas
· Šlapiausios undinės konkursas
· „Garnier Fructis“ šukuosenų formavimo pramogos
· Konkursai su radijo chuliganais Rolandu Mackevičiumi ir Jonu Nainiu
· Vidis ir Mario Basanov
· Kastis Torrau
· Mindaugėlis
· Manfredas
· Saulty

Nuo 19.00 iki 24.00:

· Tiesto
· Ignas
· Jovani
· Kaspar Kondrat

Bilietus platina „Tiketa“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)