Redakciją pasiekė koncertu nusivylusio klausytojo laiškas. Jame teigiama, jog organizatoriai prastai apskaičiavo parduotų bilietų ir arenoje esančių vietų santykį, esą dėl to daugelis gerbėjų buvo priversti visą koncertą lūkuriuoti arenos koridoriuose.

„Pirkome 4 stovimus bilietus į Marijono Mikutavičiaus koncertą Vilniuje. Esame labai nusivylę, nes koncertą teko klausyti iš koridoriaus, nes į salę patekti buvo neįmanoma.

Koncertas buvo 3D show, o šimtai žmonių buvo priversti jį klausytis koridoriuje..

Buvo akivaizdžiai parduota per daug stovimų bilietų, žmonės grūdosi į salę, bet daugelis į ją net pateko ir koncertą paliko dar gerokai prieš jam pasibaigiant.

Bilietų akivaizdžiai buvo parduota per daug. Organizatorių tikslas ne padaryti gerą koncertą, o pasipelnyti bet kuria kaina.

Kiek bilietų perka, tiek parduodame. Be ribų.. Dėl šio įvykio kreipėmės su skundu į „Tiketą“, nesulaukus atsakymo kreipsimės į Valstybinę vartotojų teisių apsaugos tarnybą.

Turime pakankamai vaizdo įrašų ir nuotraukų, kad įrodyti, jog daugybė žmonių buvo priversti koncertą klausyti koridoriuje, prie įėjimo į areną.“

Organizatoriai savo kaltės neįžvelgia

DELFI pakalbinta M. Mikutavičiaus atstovė spaudai Rasa Karaliūtė tikino, jog kaltinimai nėra pagrįsti – esą žmonės koridoriuose nestovėjo, o ir tokių, kurie nepakliuvo į salę, tikrai nebuvo.

„Bilietų į stovimą zoną buvo parduota tiek, kiek galima parduoti ir nė bilieto daugiau. Į stovimą zoną buvo į įleidžiami tik žmonės su stovimais bilietais, kiti į ją pakliūti negalėjo. Koncerto metu buvau išėjusi iš stovimos zonos ir vėl į ją grįžau. Kad žmonės su bilietais nepakliutų į zoną ir visą koncertą praleistų koridoriuje – tokios situacijos nebuvo“, – tikino R. Karaliūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (307)