„Susitikimai su klausytojais man – visuomet labai brangūs, todėl džiaugiuosi turėdama galimybę pakviesti bent mažą dalį jų pabūti kartu, pabendrauti, pasimėgauti tikra muzika“, - prieš išankstinę „Gal tai meilė?“ premjerą kalba Monika. „Vasaros koncertų lankytojai jau turėjo progą išgirsti šią dainą, džiaugiuosi, kad kaskart mano naujas kūrinys buvo šiltai sutiktas, o dabar galiu oficialiai jį pristatyti kartu su muzikiniu klipu“.

Uždarame renginyje pasirodė kviestiniai svečiai-Monikos draugai: Indrė Stonkuvienė su mama, dainininkas Gabrielius Vagelis, fotografas Naglis Bierancas, paramos fondo „Ne apie mane“ įkūrėja Ieva Krivickaitė ir kiti. Klausytojai kvietimus į renginį galėjo laimėti specialiame Monikos rengtame Feisbuko konkurse.

Išankstinėje premjeroje kartu su Monika klipą pristatė ir kūrybinė komanda: režisierius Kornelijus Jaroševičius, operatorius Nojus Drąsutis, aktorius Dovydas Stončius, mažieji aktoriai Atėnė Načajūtė ir Motiejus Aškelovičius. Monika Linkytė dalyvavo klipo kūrime nuo pat pradžios: prisidėjo prie scenarijaus idėjų, aktorių paieškos, pati stojo prieš kamerą. „Klipo filmavimas – ilgas, sudėtingas ir kartais nenuspėjamas procesas. Gali suplanuoti viską iki menkiausių smulkmenų, bet netikėtumų neišvengsi. Tačiau rezultatas tikrai atpirko visas pastangas, nuoširdžiai džiaugiuosi šiuo kūriniu“, - atvirauja dainininkė.

Iki oficialios klipo premjeros Monika negali atskleisti daug detalių, tačiau premjeros dieną žada pasidalinti tiek įspūdžiais iš filmavimo užkulisių, tiek kitomis svarbiomis naujienomis.

„Žiūrint klipą aplanko tas nostaligiškas paskutinės vasaros dienos jausmas, džiaugiuosi, kad komandai pavyko šią idėją puikiai įgyvendinti“, - pasakoja dainininkė. „Norėjau, kad daina atsispindėtų klipe rodomoje istorijoje, tikiuosi, kad kiekvienas žiūrovas pamatęs klipą, bent toms kelioms minutėms užmirš kasdieninius rūpesčius ir mintimis nusikels į gražiausias vasaros akimirkas“.

Oficiali muzikinio vaizdo klipo premjera Monikos Linkytės dainai „Gal tai meilė?“ - portale DELFI jau šiandien, rugpjūčio 30 d., 11 valandą!

Pristatymo akimirkos Mažvydo bibliotekoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)