„In One Show“ Mantas atliks per 10 metų scenoje sukurtus geriausius savo kūrinius bei įspūdingiausias vietas iš programų „Frank Sinatra Show“, „Queen Show“ , „Čiuožki Show“ ir „Tabami goes Robbie Willams“. Galima drąsiai sakyti, kad koncertai – tikra Manto scenos patirties retrospektyva. „In One Show“ vyks gruodžio 9 d. Klaipėdoje, „Švyturio“ arenoje, 18 d. – Kaune, „Žalgirio“ arenoje, ir 30 d. – Vilniuje „Siemens“ arenoje.

- Kalbama, kad scena bus labai netradicinė. Kuo ji ypatinga?

- Scena gaminama Lietuvoje – iki susidūrimo su tokio masto techniniais iššūkiais aš nežinojau, kad Lietuvoje turime tokių talentingų inžinierių, apšvietėjų, garso ir kitų techninių specialistų. Per 2,5 valandos šou scena apsisuks bent kelis kartus.

Scenai sukantis, per minutę turi pasikeisti visas vaizduojamas pasaulis: scenografija, garsas, vaizdas, šviesos. Vieni žmonės turi ant scenos užlipti, kiti – suspėti nulipti. Bus momentų, kai scenoje vienu metu bus kelios dešimtys žmonių, o skaičiuojant su besidarbuojančiais užkulisiuose – ir visas 100.

- Kokias kitas pramogų pasaulio garsenybes išvysime scenoje?

- Planuojame duetus su Ieva Narkute, Kostu Smoriginu. O bene didžiausias netikėtumas žiūrovui – scenoje pasirodys Jurgita Jurkutė. Žmonės žino ją kaip televizijos laidų vedėją, bet kad Jurgita dar gali ir puikiai dainuoti – daug kam tai bus maloni staigmena. Jurgita yra labai svarbi mano pasauliui. Su ja vaidinome Ričardo Marcinkaus filme „Pakeliui“. Taip pat scenoje pasirodys Kauno bigbendas, simfoninis orkestras ir tikro garso grupė, šokėjai.

- Kas ėmėsi suvaldyti tokio masto projektą?

- Mano labai geras draugas dar nuo filmo „Tadas Blinda: pradžia“ laikų – režisierius Donatas Ulvydas. Nors Lietuvoje tokia praktika – kviestis režisierių koncertui – nėra itin dažna, vis dėlto šio grandiozinio užmojo atveju kitaip būtų buvę tiesiog neįmanoma. Tam, kad renginys būtų gražus ir kokybiškas, kad žiūrovas gerai praleistų vakarą.

- Papasakok šiek tiek apie programą.

- Tai bus geriausios per 10 metų mano sukurtos, atliktos dainos, sceniniai pasirodymai. Tai, ką nuveikiau muzikos, kino, teatro scenose. Į sceną lips Robbie Williams iš projekto „Tabami goes Robbie Williams“, Freddie Mercury iš „Queen Show“ legendinis atlikėjas iš „Frank Sinatra Show“. Taip pat bus linksmas, nerūpestingas „Čiuožki“ personažas, bus Tadas Blinda ir Žygimantas Augustas (miuziklas „Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės legenda“, – aut. past.). Ir netgi, nepatikėsite, Mantas bus. (Juokiasi.)

- Savo sceniniais vaidmenimis nuolat įsijauti į vis kitas stiprias asmenybes. Kaip jos tave veikia? Ar po šou, nusiplovus nuo veido grimą, jos tave iš tikrųjų paleidžia?

- Labai ilgai tvirtinau, kad personažas yra personažas, o aš – tik jį vaidinantis aktorius. Bet dabar suprantu, kad yra kitaip – iš tikrųjų nė vienas mano sukurtas personažas manęs nepalieka, jie visi – ir Robbie, ir Freddie, ir Frankas bei kiti yra mano asmenybės dalis ir būtent jie mane sukūrė. Tokį, koks aš esu dabar. Ir tai toli gražu ne viskas. Nes kaip kad mane veikia mano sceniniai įsikūnijimai, tai lygiai taip pat mane kūrė ir žiūrovas, ir tiesiog žmogus gatvėje, ir net tas, kurio gal nė akyse nemačiau, bet jis kažkokiu man nežinomu būdu prisidėjo prie mano besisukančios gyvenimo scenos.

- Mantai, o kaip gi Kalėdos? Per darbus nėra kada?

- Tie, kas dirba pramogų versle, labai gerai žino, kad žiemos šventės mums yra darbas.
Vis dėlto šiemet, turbūt pirmą kartą per 10 metų, aš nusprendžiau švęsti Kalėdas taip, kaip noriu – ramiai, su šeima, namie. Man laikas su šeima yra labai svarbus ir brangus. Per 10 meų buvo daugybė švenčių, kai jie šventė be manęs.

Skamba paradoksaliai – ruošiuosi didžiausiam renginiui per visą mano muzikinę karjerą, tačiau tuo pačiu aš pirmą kartą per visą šį laiką iš tikrųjų švęsiu Kalėdas.

- Kokia tokio pokyčio priežastis?

Prie projekto „In One Show“ besidarbuojanti komanda, kuri yra tokia profesionali ir taip susistygavusi, jog galiu jaustis visiškai sugus. Man taip labai pasisekė su mane supančiais žmonėmis... Jie įteikė man didžiausią dovaną – galimybę šiemet pagaliau švęsti Kalėdas su šeima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)