„Taip susiklostė, kad jau daugelį metų mano dažniausia kelionių vieta yra Italija. Pamilau šią šalį, jos kultūrą ir žmones. Netyčiom galvoje įstrigo Sorento miestelis - įvairiapusė lokacija, iš vienos pusės labai turistinė vieta, bet tuo pačiu turinti daug užslėptų, ramių užkampių. Universalus miestas, kuris gali patikti įvairiems žmonėms. Nostalgija ir noras ten vėl ir vėl sugrįžti įkvėpė parašyti šią dainą.“, - pasakoja Lukas.

Šiais metais Lukui su dainų įrašais ir kūryba gelbsti bičiulis ir prodiuseris, garso inžinierius Simas Okas. Kolegos planuoja tęsti darbus toliau bei ateityje žada išleisti daugiau bendrų kūrybinių projektų.

Lukas nori pakviesti visus į savo didžiausią ir nemokamą vasaros koncertą sostinėje, kuris vyks rugpjūčio 8 dieną, „LRT Opus“ terasoje, Menų fabrike „Loftas“. Atlikėjas žada atiduoti visą save ir suvirpinti tikrumo stygas visų atvykusių širdyse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)