Su Lietuva britų muzikantus supažindino iš čia kilusi ir taip pat juos prodiusuojančioje įmonėje dirbanti Gabija Bitėnė.

„Aš pažįstu Gabiją daugelį metų ir ji visada man pasakodavo kokia graži ir ypatinga yra Lietuva ir ypač Vilnius, iš kurio ji kilusi. Lietuva man nebuvo svetima. Taip pat, pažinojau dar vieną žmogų iš Lietuvos – tai buvo mano kolega, kuris visada rodydavo susidomėjimą mano kūrybai ir įvairiems projektams“,– sakė Najib.

Anot pačios lietuvaitės Gabijos, dvi skirtingos Lietuvos vietos – Elektrėnų parkas ir Vilniaus senamiestis klipe buvo naudojami siekiant pabrėžti kontrastą tarp menininkų pažeidžiamumo, laikinumo ir pasiryžimo siekti sėkmės bei realizuoti savo kūrybinius sumanymus.

Pirmasis „Reckless Jacks" debiutas įvyko grupei bendradarbiaujant su „Brit“ ir „Grammy“ apdovanojimų laimėtoju Jimas Lowe (Stereophonics), kai buvo išleisti singlai „Right Here Right Now“ ir „Guide You in the Dark“. Prie naujausios dainos „Outsider“ išleidimo prisidėjo Julian Kindred, apdovanotas „Grammy" už kūrybą Ellie Goulding dainai „Lights“.

„Julianas mums visad buvo nuostabus mentorius. Jis yra kilęs iš kitokio muzikos žanro nei „Reckless Jacks", labiau pop ir elektroninės muzikos, todėl jo prisidėjimas prie „Outsider“ prodiusavimo skatino platesnį kūrybinį procesą. Taip pat Julian turi nuostabų vokalo suvokimą, kas mums buvo beprotiškai svarbu. Muzikos industrijoje yra daug prodiuserių, bet tik nedaugelis iš jų taip gerai pajaučia ir taip profesionaliai valdo vokalų įrašymą“, – sakė Najibas.

Julianas yra kilęs iš Kanados, vėliau persikraustė į Nešvilį daugiau nei dešimčiai metų, kol galiausiai išvyko gyventi į Londoną. „Dėl to visi muzikos grupės nariai ir mes, kūrybinė komanda, jautėme ypatingą ryšį su Julianu. Mes visi Londone susitikome atkeliavę iš skirtingų šalių, kultūrų", – papildė Gabija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją