Būtent ši grupė Švedijoje užkūrė hiphopo kultūrą dar 9 dešimtmetyje. Tačiau jau daugiau nei dešimtmetį „Looptroop Rockers“ gyvena savo muzikinėje svajonėje. Dabar jie yra žinomi ir klausomi ne tik Švedijoje, ne tik Skandinavijoje, bet visame pasaulyje.

„Mus be galo žavi, kaip smarkiai hiphopas yra apsėdęs Rytų Europą pastaruoju metu”, – sako „Looptroop Rockers“ narys Supreme.

Švedai tikriausiai ir Lietuvoje atliks savo specialų šokį, kurį gerbėjai žino tik iš gyvų „Looptroop Rockers“ pasirodymų. Šio šokio fragmentą, kuris vadinasi „Shoplifters’ dance“, po vieno hiphopo grandų koncerto yra sušokęs ir didžiausias looptroopų gerbėjas DJ Mamania su draugais.

„Šiek tiek improvizavome, ne tiksliai pavyko. Tikiuosi, šįkart pavyks geriau“, – juokiasi DJ Mamania.

Jau net du kartus Lietuvoje besilankęs Švedijos kolektyvas subūrė nemažą gerbėjų ratą taip pat ir Baltijos regione ir jų gretos vis auga. Pasirodo, džiazinių elementų prisotintas „Looptroop Rockers“ hiphopas patinka ne tik šios scenos gerbėjams.

„Loftas Fest“ drebins miestą jau birželio 22-24 dienomis Vilniaus Naujamiestyje. Tai pirmas toks didmiesčio festivalis Lietuvoje. Jo metu gros ne tik daugia nei 50 grupių, bet lankytojus džiugins baseinas, skeitparkas, kino programa, badmintono turnyras, galerijos bei įvairios kitos pramogos.

„Looptroop Rockers“ asmeniškai pristato DJ Mamania ir Viktoras Diawara:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)