Tačiau atėjusieji į šį koncertą ir norėję smagiai praleisti vakarą rado tik tuščią amfiteatrą. „Internete buvo skelbimas, kad koncertas vyks. Kažkas gražiai pajuokavo. Taip apie Alytuje pirmąją rudens dieną turėjusį vykti koncertą socialiniame tinkle rašė pasipiktinusi alytiškė. Ji – ne vienintelė, pasigedusi skelbto koncerto.

Į mistinį renginį palaikyti viešosios tvarkos buvo nuvykę ir Alytaus policininkai, tačiau apsukę ratą ir pamatę, kad niekas nevyksta, išvažiavo.

Koncerto nesulaukę pastabesni alytiškiai prisiminė, kad būtent tie patys atlikėjai dalyvavo prieš metus taip pat Alytaus kultūros ir komunikacijos centre vykusiame koncerte.

Įrašas, kad toks pats koncertas Alytuje vyks ir šiemet, rugsėjo antrąją iš savivaldybės tinklapio jau buvo pašalintas.

Alytaus miesto savivaldybės Kultūros skyrius prisiėmė atsakomybę už susiklosčiusią situaciją. „Įvyko techninė, žmogiška klaida. Mes labai atsiprašome, labai suprantame, kad sukėlėme nepatogumų.

Mes labai apgailestaujame. Sušaukėme susirinkimą dėl to, kas įvyko, apsižiūrėjome, kokiose grandyse kas užstrigo, kas nesuveikė, kad ateityje taip nebūtų“, - kalbėjo Alytaus miesto savivaldybės Kultūros skyriaus vedėja Vilma Liaukuvienė.