„Muzikantai patys išsirinko jiems patikusį viešbutį ir užsisakė jame apartamentus. Deja, dėl sutartyje numatytų sąlygų mes negalime paviešinti informacijos apie tai, kur gyvens grupės nariai, todėl viešbučio pavadinimo taip pat neatskleisime“, - sakė organizatorių atstovas.

Įrašė specialų sveikinimą Lietuvai

Grupės „Linkin Park“ koncertas Lietuvoje sulaukė milžiniško dėmesio. Per pirmąją bilietų platinimo dieną buvo parduotas rekordinis jų skaičius – beveik 10 tūkstančių. Tai vienas geriausių pirmosios dienos bilietų pardavimų rezultatų per visą „Seven Live“ veiklos laikotarpį.

Koncerto organizatoriams ir „Linkin Park“ agentams pavyko susitarti dėl galimybės muzikos gerbėjams pasiūlyti papildomus 500 bilietų, tačiau ir šie buvo išpirkti akimirksniu.

„Linkin Park“ muzikantai labai rimtai ruošiasi pasirodymui Vilniuje. Praėjusią savaitę grupės vokalistas ir lyderis Chesteris Benningtonas asmeniškai įrašė sveikinimą Lietuvoje gyvenantiems grupės gerbėjams, džiaugdamasis galimybe su jais susitikti koncerte.

„Linkin Park“ narys pristatys naują meno parodą

Be koncertų ir muzikos kūrimo „Linkin Park“ nariai užsiima ir „popamokine“ veikla. Pavyzdžiui, Mikas Shinoda netrukus pristatys naują meno parodą.

„Džiaugiuosi, kad mano kūryba sulaukė tokio didelio palaikymo iš mūsų gerbėjų, kurie be perstojo klausinėjo, kada aš surengsiu kitą meno šou. Galiu išdidžiai pranešti, kad netrukus visus į jį pakviesiu“, - oficialiame „Linkin Park“ interneto tinklalapyje teigia Mikas Shinoda.

Su naujausiais atlikėjo piešiniais ir skaitmeninio meno darbais bus galima susipažinti liepos 12 – rugpjūčio 3 dienomis Los Andžele planuojamoje atidaryti parodoje, pavadintoje „Glorious Excess (Born)“.

„Japanese American National Museum“ salėje lankytojai pamatys devynis iki šiol neeksponuotus Miko Shinoda meno kūrinius. Skelbiama, kad „Linkin Park“ muzikantas pats dalyvaus parodos atidaryme ir gerbėjams dalins autografus. Daugiau informacijos apie parodą rasite oficialiame Miko Shinoda blog‘e : www.mikeshinoda.com

Minėtasis grupės sveikinimas gerbėjams Lietuvoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją