Mini jubiliejų

Dešimties metų grupės gyvavimo jubiliejų švenčiantys atlikėjai „Žalgirio“ arenoje surengė savo įsimintiniausią pasirodymą, kuris nepaliko klausytojų abejingų.

„Nesam tikri, ar dar sulauksim kito jubiliejaus, tad grosim viską, ką geriausio sukūrėm per visus tuos dešimt metų“, – teigia grupės narys Konstantinas Kiveris-Lilas.

Atlikėjai atskleidė, kad tai buvo ilgiausias kada nors grupės surengtas koncertas. Jo metu skambėjo ne tik dažnai grojamos, bet ir tik kūrybos pradžioje sukurtos dainos, kurios retai įtraukiamos į koncertines veiklas arba jų niekada net nebuvo patekusios.

„Norim gerai atšvęsti, prisiminti, padėkoti, išsibučiuoti ir šviežiai pradėti naują dešimtį, – pasakoja Rolandas Venckys-Innomine. – Ne tik sugroti dainas, bet ir atnešti į šį koncertą kuo daugiau už jų slypinčių istorijų, nuotykių, įvykių, džiaugsmų ir vargų, viską iš ko realiai susideda grupės veikla.“

Visas „Lilas ir Innomine” istorijas ir kūrybos dešimtmečio patirtis koncerte prisiminti padėjo daugybė grupės draugų bei bendražygių. Su duetu kartu ant scenos kartu pasirodė buvę grupės nariai, originaliai įrašuose dainavę vokalistai, groję instrumentalistai, grupės bei atlikėjai su kuriais kada nors buvo persipynę keliai.

Scena - arenos viduryje

Koncerte žiūrovai galėjo išgirsti ne tik grupės „Lilas ir Innomine“ kūrinius, bet ir svečių ASAF, JBC ir „Tie Geresni“ IR Jevgenijos dainas.

Grupės solistas dainą „Tu afigienas“ atliko sėdėdamas tarp žiūrovų. Publika viso pasirodymo metu kartu su grupe dainavo ir šoko pagal garsiausius kūrinius.

13 milijonų peržiūrų sulaukusi daina „Karina“ visus arenos žiūrovus privertė pakilti iš savo vietų ir „Žalgirio“ areną užliejo šviesų banga.

Ypatingam koncertui grupė pasirinko ir ypatingą išplanavimą. Scena buvo pastatyta „Žalgirio” arenos viduryje – tokiu būdu klausytojai galėjo būti arčiau, apsupti muzikantus iš visų pusių ir dainuoti kartu su atlikėjais.

Visą renginį vainikavo „G&G Sindikato“ pasirodymas ir Konstantino Kiverio-Lilo sveikinimas klausytojams ir visai Lietuvai Kovo 11-osios proga - kūrinys „Tu privalai skambėt“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)