Anksčiau Delfi grupė prasitarė, kad atėjo laikas skirstytis ir neliūdi dėl to, nes kažko pabaiga yra naujų darbų pradžia.

„Manome, kad pilnai išpildėme šį muzikinį projektą. Neliūdime, nes kiekviena pabaiga reiškia kažko naujo pradžią“, – paprastai savo sprendimą paaiškino Konstantinas Kiveris-Lilas.

„Be to, niekada neturėjome siekiamybės tęsti veiklą kuo ilgiau. Žinojome, kad atėjus dienai X viską tiesiog užbaigsime ir imsimės kažko kito“, – scenos partnerį papildė Rolandas Venckys-Innomine.

„Lilas ir Innomine“ įrašinėdami penktąjį albumą žinojo, kad tai yra ir paskutinis jųdviejų studijinis darbas kartu, todėl „leido sau viską“.

„Greičiausiai būtent tas žinojimas, kad „viskas“ mums ir padėjo iki galo atsipalaiduoti bei pilnai pasimėgauti kūrybiniu procesu, – pasakojo Innomine. – Priėmus sprendimą apėmė nepaaiškinama laisvė“.

Paskutinio koncerto akimirkos, kuriose nesuvaidintos gerbėjų emocijos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)