DELFI pakalbino „69 danguje“ narę ir vadybininkę Ingridą Martinkėnaitę, kuri jau gyveno būsimos kelionės pasiruošimo džiaugsmu ir maloniais rūpesčiais. Nors tai nėra pirmosios grupės gastrolės už Atlanto, tačiau ir ši išvyka, anot jos, itin laukiama visų grupės narių.

„Buvome gatsrolėse prieš 3 ar 4 metus. Buvo labai smagus turas po visą Ameriką. Turėjome, atrodo, 5 koncertus – Čikagoje, Vašingtone, Niudžersyje, Niujorke, Los Andžele. Apkeliavome beveik visą Ameriką per mažiau nei mėnesį. Šį kartą vykstame į lietuvių rengiamą festivalį, kuriame dalyvaus kelios kultinės lietuvių grupės. Labai skirtingos, tinkančios visoms amžiaus grupėms, skirtingiems muzikiniams skoniams. Kompanija labai skirtinga ir labai įdomi. Nekantriai laukiame kelionės“, – tolimos išvykos tikslus vardijo dainininkė.

Pašnekovė neslepia, kad lietuvių delegacija ten vyksta ne tik dirbti, bet ir pramogauti. „Laukiame patvirtinimo iš JAV ambasados Lietuvoje dėl darbo vizų. Vyksta labai didelė kompanija, tai planai visų skirtingi. Vieni po koncerto iš karto ketina vykti namo, kiti nori apsipirkti, dar kiti – pakeliauti. Galutiniai maršrutai susidėlios, kai bus sutvarkyti visi kelionės formalumai“.

Beveik keikvienas į JAv išvykęs lietuvis iš ten grįžta pilnais lagaminais pirkinių ir lauktuvių. I. Martinkėnaitė pasakoja pinigų dalį pirkiniams jau atidėjusi iš anksto. „Tikrai norėsime apsipirkti. Mes visos – mamytės, turime kam parvežti dovanų. Skrisime tuščiais lagaminais, o parvešime daug lauktuvių ir dovanų“, – kalbėjo ji.

Po koncerto rugsėjo 27 dieną merginos namo iš karto nesiruoš. „Žinoma, kad norime pakeliauti ten kur šilta, jūra ir smėlis. Laukiame, kol bus sutvarkyti formalumai ir tada jau pirksime keliones ir dėsimės į lagaminus šlepetes, maudymosi kostiumėlius ir ruošiamės atostogoms. Kažkas važiuos į Las Vegasą, kažkas į Meksiką. Tokių norų bus daug“, – džiaugėsi dainininkė.

Lietuvių išvykos reikalais rūpinasi buvęs grupės „Pikaso“ narys, dainininkės A. Pilvelytės širdies draugas Dovydas Šamrajus. Jis ir taps renginio Čikagoje vedėju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)