Grimo dailininkių meistriškumo dėka „Pop Ladies“ merginos tapo vargiai identifikuojamos. Įėjusi dainininkė Baiba Skurstenė įsikvatojo pamačiusi savo neatpažįstamai pasikeitusias koleges Oksaną Pikul-Jasaitienę ir Liepą Mondeikaitę. Žaviosios atlikėjos virto žuvimis.

„Liepa tapo lašiša, o aš - lydeka. Žinote, tą pasaką – lydekai paliepus, man panorėjus, - juokiasi Oksana. – Ko gero, tai pirmas toks ryškus mano virsmas. Kitados esu buvusi voveryte. Bet žuvimi – dar niekada, ir man labai patinka.“
Oksana Pikul-Jasaitienė

L. Mondeikaitė sako, kad jų grupei smagu prisidėti prie Kauno zoologijos sodo paramos projekto „Pirk dramblį“. „Labai mylime gyvūnus ir būtinai pažadame aplankyti zoologijos sodą, kai tik būsime Kaune. Visus labai kviečiame šį vakarą per koncertą skambinti ir aukoti. Mūsų zoologijos sodas nėra iš tų prestižinių, gyvūnai neturi gerų gyvenimo sąlygų, tik mūsų visų dėka situacija gali pasikeisti. Pabandykime bent kiek nors prisidėti.“

Beribės grimo galimybės snieginiais leopardais pavertė merginų grupę „Studentės“. Žvelgdamos į save veidrodžiuose jos matė švelnias juodanoses plėšrūnes.

„Man patinka matyti savyje tokį gyvūną ir galvoti apie jį.Yra labai daug akcijų vaikučiams, sergantiems žmonėms, bet retai kas pagalvoja apie gyvūnus, o juk ir jiems labai reikia padėti. Aš pati šį vakarą būtinai aukosiu ir visų prašau prisidėti“, - kalbėjo Ineta Puzaraitė.

Koncerto metu geros valios žmonės paaukojo 240 tūkstančių litų. Už šiuos pinigus gyvūnams bus pagerintos gyvenimo sąlygos.

Koncerto "Pirk dramblį" akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją