Visi į jo sceną kilsiantys didžėjai jau dabar yra užsikrėtę šventės jauduliu. Ypatingai linksmai nusiteikęs į Trakus atvažiuos didžėjus Kastis Torrau. Rugpjūčio 1-ąją jis švęs gimtadienį, todėl „Stebuklas“ bus pačios geriausios dūzgės – kartu su geriausiais draugais ir tūkstantine publika.

„Nuotaika bus tikrai šventiška. Manau, atvažiuosime keliais automobiliais, juk renginys – neeilinis. Mano draugai sumanūs, tikrai neleis sau praleisti tokios nakties. O kai kurie artimiausi bičiuliai irgi groja „Stebukle“. Geriau nebūna“, - džiūgauja Kastis Torrau.

Vasaros pradžioje jis lankėsi pačiame pasaulio klubinių renginių epicentre – Ibisoje. „Tai turi labai daug bendro su „Stebuklu“. Būtent Ibisoje norėjau pasisemti emocijų ir idėjų prieš patį laukiamiausią vasaros pasirodymą Trakuose“, - sako didžėjus.

Jo bendramintis Ignas energiją ir gerą nuotaiką „Stebuklui“ kaupė Lietuvos pajūryje.

„Mano akimis - „Stebuklas“ jau atstoja renginius po atviru dangumi, kurie pasaulyje rengiami ant jūros kranto.

Aš tiesiog noriu žiauriai gerai sugroti, būsiu stipriai pasiruošęs. Šiaip prieš tokius renginius tikrai nerimauju. Ir laukiu, ir bijau, tą dieną nieko daugiau nenoriu, neturiu kantrybės, noriu kuo greičiau eiti į sceną.

Į šių metų „Stebuklą“ nori atvažiuoti keletas draugų didžėjų iš užsienio, manau, jie su manimi kartu atlėks į renginį. Jau pastebėjau – apie „Stebuklą“ žino vis daugiau šokių muzikos žmonių Europoje, o tai – geras ženklas, turint omenyje, kad renginys vyksta tik antrą kartą“, - neabejoja Ignas.

Lietuvos šokių muzikos scenos princesė Emma prisipažino, jog ruoštis „Stebuklui“ pradėjo nuo tos akimirkos, kai pavasarį sužinojo, jog yra kviečiama groti šiame renginyje.

„Cha, na pagalvokim, kokias apeigas gali turėti mergina didžėja. Kai tik gavau kvietimą, iškart pradėjau galvoti, kaip ir ką norėčiau groti. Bet man yra abai svarbu, kad gerai jausčiausi per savo pasirodymus, į tai įeina ir rūbų pasirinkimas, ir šukuosena, ir makiažas. Taip taip, tai – vieni svarbiausių pasiruošimo elementų“, - pasakoja Emma.

Gerai atrodyti Trakų pilies scenoje pasistengs ir publikos numylėtinis Jovani. Į „Stebuklą“ jis ketina pasikviesti visą radijo stoties ZIP FM kolektyvą ir, žinoma, savo sužadėtinę Simoną.

„Ji labai džiaugiasi, kai mane mato grojantį tokiai miniai. Pati turi daug pasirodymų, bet tikiuosi, kad galės su manimi būti Trakuose.

Groti daugiatūkstantinei miniai – visai kitoks jausmas nei klube. Labai stiprus ir geras jausmas. Dieną, kai vyksta pasirodymas, turiu savų ritualų. Žinau, kad paskutinę dieną eisiu į parduotuvę pirkti marškinėlių. Pernai tą patį dariau, šįmet vėl ieškosiu kažko tokio, ko neturės nė vienas, atėjęs į „Stebuklą“. Didžėjus privalo išskirtinai atrodyti prie pulto.

Dar viena labai smagi tradicija - jautienos didkepsnis prieš pat pasirodymą“, - juokiasi Jovani.

Visi didžėjai kaip vienas pasakoja, kad savaitę iki tokių svarbių renginių yra bombarduojami pažįstamų skambučiais – norinčių įsiprašyti į kompaniją niekada netrūksta.

„Tikrai nebūsiu viena, išsirinksiu pačius maloniausius ir smagiausius draugus“, - žada Emma.

Didžėjus Justin Beat ketino skelbti konkursą facebooke - kam teks laimė užimti vietą jo dviviečiame automobilyje, tačiau policijos greičio matuoklis birželį jį patį keliems mėnesiams patraukė nuo vairo.

„Nieko baisaus. Nuotaikos niekas negali sugadinti - „Stebuklas“ man yra labiausiai laukiamas vasaros renginys. Vis tiek svarbaus grojimo diena dažniausiai būna praleista prie telefono - gaunant skambučius iš draugų, norinčių patekti į renginį nemokamai. Jei rimtai, tą dieną stengiuosi kuo mažiau galvoti apie pasirodymą ir gerai pailsėti“, - sako didžėjus.

Šokių nakties programa: 20 val. pasirodys Justin Beat ir Emma, 21 val. - Kastis Torrau ir Donatello, 22 val. - Jeremy Olanderis (Švedija), 23.30 val. - Ignas ir Jovani, 1 val. - Thomas Goldas (Vokietija).

Įspūdžiai iš „Stebuklo“ svečio Thomo Goldo pasirodymo šių metų festivalyje „Miami Music Week“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)