„Numatyta, kad studijoje užtruksime dvi dienas. Jau žinome ir būsimojo garso takelio pavadinimą – „Smoke Cone“. Nekantraujame praverti studijos duris, - pasakojo Donatello.

Didžėjai planuoja rasti laiko ne tik įrašams, bet ir aplankyti pagrindinius klubus, gražiausius Ibisos pliažus. „Būtinai noriu patekti į Richie Hawtin klubinę naktį „Enter“ ir Carl Cox „Revolution“, kurios vyksta „Space“ klube“, - sakė Kastis Torrau.

Galimybę padirbėti Ibisoje lietuviams atvėrė pernai laimėtas ateities prodiuserio konkursas, kurį surengė Sasha, „Burn Studios“ ir elektroninė muzikos parduotuvė „Beatport“.

Konkurse varžėsi daugiau nei 1000 didžėjų ir prodiuserių iš viso pasaulio – nuo Brazilijos iki Lietuvos. Kastis Torrau, Donatello ir Arnas D konkurso laurus nuskynė pateikę geriausiu pripažintą Sasha kūrinio „Cut Me Down“ remiksą.

Šiuo metu lietuvaičių remiksas-čempionas skaičiuoja jau beveik 1,3 mln. peržiūrų portale „Youtube“.

Pagrindiniu prizu turėjo tapti Lietuvos didžėjų kelionė į Sasha studiją Niujorke, tačiau vėliau konkurso organizatoriai Niujorką pakeitė Ibisa.

Sasha - Cut Me Down (Kastis Torrau & Donatello feat. Arnas D. Remix)

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)