"Pas jus labai šalta. Įsisukau į savo šaliką, užsidėjau kepurę, šiltas kojines, išėjau penkioms minutėms į lauką ir vis tiek sušalau. Tikiuosi šį vakarą mums pavyks sušilti", - koncerte sakė S. Quatro, koncertą pradėjusi daina "Rockin In The Free World".

63 metų atlikėja yra prisipažinusi, kad jos balsas su amžiumi pradėjo skambėti daug geriau nei jaunystėje.

"Tai pastebėjo mano prodiuseris. Kai išleidome paskutinį savo albumą, jis pasakė, kad metams bėgant mano balsas skamba daug geriau nei jaunystėje. Niekada neturėjau ir iki šiol neturiu problemų su balso stygomis. Bet aš ir pati pastebėjau, kad mano balsas pasikeitė į gerąją pusę. Todėl aš galiu mėgautis savo karjera", - DELFI interviu prieš koncertą pasakojo Suzi.
Suzi Quatro koncertas

Iš tiesų, brandaus amžiaus moteris, su odiniu kostiumu scenoje "pjaustanti" gitarą, daugeliui arenoje susirinkusių žiūrovų priminę tą jauną atlikėją, tapusią tikru praėjusio amžiaus atradimu ir privertusią pasitempti daugelį to meto kolegų iš roko muzikos pasaulio.

Lietuvos publika su ovacijomis ir plojimais priėmė ne tik tokius 50-metį scenoje švenčiančios S. Quatro hitus, kaip "Stumblin In", bet ir dainas iš naujausio jos albumo.

Į Suzi koncertą susirinko ne tik su jos dainomis augę gerbėjai, bet ir jų atžalos.

"Kai pasižiūriu į mano koncertus susirenkančius žmones, atrodo, kad manęs pasiklausyti ateina visa šeima. Dažnai matau tėvus su vaikais ir jų vaikų vaikais. Susirenka pasiklausyti kelios kartos. Manau, kad tai yra geriausias įrodymas, kad einu teisingu keliu", - naujienų portalui DELFI yra sakiusi atlikėja.

"Aš visada buvau, esu ir būsiu miela mažoji rokenrolo mergaitė", - atsisveikindama su publika prisipažino dainininkė.

Per pusę amžiaus scenoje S. Quatro pardavė daugiau nei 50 milijonų įrašų, išleido 33 albumus. Ji apdovanota 6 „Bravo Otto“ apdovanojimais, o 2009 metais Britų televizija BBC apdovanojo ją, kaip vieną iš Britų muzikos „karalienių“.

Ir karalienė neketina sustoti. Į septintąją dešimtį įžengusi atlikėja sausio mėnesį išleidžia savo poezijos knygą.

"Taip pat tęsiu koncertinį turą po pasaulį, dėl ko labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi. Toliau dirbsiu su radijo laidomis. Kol kas negaliu nieko pasakoti, bet užsiminsiu, kad su viena super grupe ketiname išleisti albumą", - optimistiškai nusiteikusi kalbėjo S. Quatro.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)