Nelly (tikras vardas Cornell Haynes) — vienas iš sėkmingiausių 21 amžiaus atlikėjų. Per 10 karjeros metų jis pardavė daugiau kaip 40 milijonų įrašų už daugiau kaip 320 milijonų dolerių, net
septyni jo garso takeliai pasiekė pirmąsiąs pasaulinių čartų eilutes. Todėl Nelly tapo antru sėkmingiausiu R'n'B ir Hip-Hop atlikėju per visą istoriją.

Pasaulinę šlovę Nelly atnešė jo hitai “Dilemma” (ft. Kelly Rowland) , “Just A Dream”, “Hot in Here”, “Gone” ir kiti. 2013 metais Nelly išleido naują albumą “M.O.”, kuriame yra 2013 m.
megahitas “Hey Porsche”.

Klipas dainai “Just a Dream” surinko 165 milijonų peržiūrų portale Youtube.com , antrojoje vietoje liko klipas dainai “Dilemma”— 100 milijonų peržiūrų. Iš viso Nelly turi 18 klipų, peržiūrėtų daugiau
kaip 20 milijonų kartų.

Europos turo metu, balandžio 11 d. Teatro Arenoje vyks pirmas ir vienintelis koncertas Lietuvoje. Savo Lietuvos gerbėjams Nelly atliks savo hitus bei naujas dainas iš albumo “M.O.” (2013).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)