Šokiruojančiais koncertais su gausiomis dekoracijomis ir pirotechnikos efektais garsėjantys rokeriai surengė vieną įspūdingiausių šių metų šou Baltijos šalyse. „Rammstein“ atliko daugiau nei dvi dešimtis populiariausių hitų ir naujų dainų iš neseniai išeisto aštuntojo studijinio albumo „Zeit“. Net du kartus bisui į sceną fanų iškviesta grupė atliko „Links 2-3-4“, „Sehnsucht“, „Zeit“, „Deutschland“, „Radio“, „Mein Teil“, „Du Hast“, „Sonne“, „Engel“, „Pussy“ ir daugelį kitų populiarių kūrinių.

1994 m. susikūrusi industrinio metalo grupė „Rammstein“ yra viena populiariausių pastarojo dešimtmečio sunkiojo roko žvaigždžių pasaulyje. Daugiau nei 20 mln. įrašų pardavę rokeriai išpopuliarėjo ne tik tėvynėje Vokietijoje, bet ir už Atlanto, nors dažniausiai dainuoja vokiečių kalba, rašoma spaudos pranešime.

Visame pasaulyje didžiulės sėkmės sulaukė „Rammstein“ hitai „Du Hast“, „Benzin“, „Engel“, „Amerika“, „Sonne“, „Ich Will“, „Pussy“ ir daugelis kitų. „Rammstein“, kuri per savo karjerą buvo pristatyta daugiau nei 30 muzikos apdovanojimų, yra laimėjusi dešimt „Echo“, du „Kerrang!“ ir vieną „MTV Europe“ apdovanojimus.

Prie pasaulinės sėkmės daug prisidėjo legendomis apipinti „Rammstein“ koncertai, kurių metų netrūksta pirotechnikos efektų, šviesos technikos stebuklų ir sprogimų. Dėl juodu humoru persmelktų pasirodymų metu scenoje imituojamų sekso scenų, įspūdingų scenografijos ir pirotechnikos stebuklams prilygstančių efektų, grupės koncertai virsta dramatiškais spektakliais, kuriuose mielai lankosi ne tik sunkiosios muzikos gerbėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją