„My Own Girl“ kalba apie moters stiprybę ir drąsą pagaliau išties būti savimi, būti savo pačios heroje ir nelaukti kol kažkas kitas išpildys jos svajones“, - pasakojo Alice Way.

„Tai, ką reiškia būti moterimi šiuolaikiniame pasaulyje, labai smarkiai pasikeitė nuo tada, kai savo vietos po saule ieškojo mūsų močiutės. Dabar turime daug daugiau pasirinkimų, tačiau kažkur vis dar tvyro nuostata, kad moteris negali viena nuveikti tiek daug, kiek vyras. Manau, ne viena su šia nuostata susiduria kone kasdien. Kadangi savo muzikoje stengiuosi kalbėti apie aktualius dalykus, parašiau šią dainą, kuria noriu įkvėpti moteris ir merginas būti stipriomis, ieškoti savęs ir nebijoti tvirtai stovėti ant žemės. Aš taip pat intensyviai ieškau ir bent jau muzikiniais savo paieškų rezultatais jau greit pasidalinsiu kovo pabaigoje pasirodysiančiame albume „Roots“ (liet. „šaknys“ – aut. past.)“, - atviravo atlikėja.

Alice Way „My Own Girl“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)