Šiuo metu, turėdami laisvo laiko, atlikėjai nusprendė ne miegoti, o veikti kūrybingai - įrašyti koverių. Pirmieji koveriai, kuriuos grupė įrašė, yra grupės "Nickelback" - "Photograph" kūrinys, o antrasis, į kurį net grupės nariai žiūri su šypsniu, yra Justino Bieberio - "Beauty And A Beat".

Pasak vokalisto A. Grybausko, Chado Kroegero balsas (Nickelback grupės vokalistas) jaunam atlikėjui nuo pat vaikystės buvo pasakiškas. Žiūrėdamas MTV kanalą visada žavėjosi tą roko jėga, sklindančia iš Chado balso stygų, todėl visada norėjo pabandyti nors trumpam įsikūnyti į šį atlikėją.

Kodėl antrąjį kūrinį pasirinko Justino Bieberio, atlikėjai net patys neturi aiškaus atsakymo, nes nei muzika, nei stilius neatitinka "Andrew Flame" krypties, tačiau atlikėjai teigia, jog tiesiog nusprendė pašmaikštauti.

Be abejo, grupės nariai atlikėją labai gerbia, nes pasiekti tokias aukštumas muzikos versle yra labai sunku, tačiau grupė visada mieliau klauso ir kuria lengvąjį roką.

Šiuo metu "Andrew Flame" jau turi sukūrę keturias naujas dainas savo trečiajam albumui ir galvoja altikti dar vieną kitą koverį.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)