Vaidas ir Monika antrosios repeticijos metu pasirodė šiek tiek patobulinę įvaizdį. Monikos suknelė buvo apsukta kita puse, tačiau kaip ji pati sakė, suknelė ir yra pasiūta taip, kad ją vilkėti butų galima dviem pusėmis. Vaidas pasipuošė šviesiai melsvu languotu kostiumu, tamsiais marškiniais, apsiavė tamsiai mėlynos spalvos blizgius batus. Atlikėjai buvo pasiruošę keletą scenos drabužių komplektų, todėl panorėję galėjo šį tą keisti.


Po repeticijos Lietuvos atstovai pajudėjo spaudos konferencijų salės link, kur jų jau laukė daugybė žurnalistų ir fotografų. Vos atlikėjams įžengus į spaudos atstovų erdvę, pasipylė daugybė įvairių klausimų.

"Buvo nuostabu, džiaugiuosi tai padariusi. Nerandu žodžių šio jausmo apibūdinimui. Puikus jausmas. Tai buvo pirmas kartas", - pasakojo M. Linkytė, paklausta apie šuolį su guma nuo 96 metrų aukščio tilto, kurį atliko viešėdama Austrijoje dar prieš prasidedant konkursui, kuomet buvo filmuojami "euroviziniai" skirtukai. Šuolis su guma, kurį atliko Monika, iki šiol buvo laikomas paslaptyje. Kaip patikslino spaudos konferencijos moderatorė, kad galėtų šokti su guma nuo tilto, lietuviai turėjo būti geležinių nervų.

"Kai atvykome ten, tuo metu sakėme, kad jau norime vykti namo pas mamą. Tačiau jausmas buvo nuostabus", - juokaudamas kalbėjo V. Baumila.
Monika Linkytė ir Vaidas Baumila

Atlikėjai taip pat sulaukė spaudos atstovų klausimų ir apie savo įvaizdį, paaiškino, ką pakeitė. Vaidas taip pat paminėjo, kad šeštadieninė repeticija - ne paskutinioji, todėl dar gali būti įvaizdžio pokyčių.

"Iš viso turime tris repeticijas, galėsime išbandyti skirtingus drabužių ansamblius, kuriuos atsivežėme iš Lietuvos. Iki pusfinalio dar liko viena, paskutinioji repeticija, taigi, vis dar galime šį tą keisti", - kalbėjo Vaidas.

Žurnalistai taip pat teiravosi ir apie tai, kaip Monika ir Vaidas vertina sceną, apšvietimą bei įgarsinimą. Abu vienbalsiai patikino, kad viskas puiku.

Tiesa, antrosios repeticijos metu pasibučiavo ne tik Vaidas ir Monika. Pritariantieji vokalistai Jurijus Veklenko ir Dainotas Varnas tuo pat metu pabučiavo vienas kitam į skruostą. Be abejo, tai sulaukė akylųjų žiniasklaidos atstovų susidomėjimo, kurie teiravosi, kodėl tokio bučionio nebuvo anksčiau.

V. Baumila intriguodamas patikino, kad visos detalės paaiškės pusfinalio metu.
Monikos ir Vaido repeticija

"Eurovizijos" konkurse dalyvauja daug žavių vyrų. Taigi, žurnalistams buvo aktualu, ar M. Linkytė mano, kad V. Baumila - gražiausiais vyras konkurse šiemet, ar, vis dėlto, yra dar geriau atrodančių, kaip, pavyzdžiui, švedų atstovas?

"Eurovizijoje" dalyvauja daug gražių vyrų, tačiau man patinka Vaidas. Jis geriausias", - komplimentų kolegai negailėjo M. Linkytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (485)