Kaip žinome, vieningu komisijos ir žiūrovų sprendimu, Lietuva į Kopenhagą siųs 27-erių atlikėją Viliją Matačiūnaitę. Ten ji atliks savo pačios kurtą dainą „Attention“.  Tai buvo trečiasis merginos bandymas įsiveržti į didžiausią Europoje konkursą.

Vilija Matačiūnaitė – „Attention“:

Estai nusprendė, kad į Kopenhagą važiuos atlikėja Tanja su daina „Amazing“. Finaliniame etape praėjusį šeštadienį iš viso varžėsi dešimt atlikėjų. Tanja žiūrovų ir komisijos simpatijas bandė pelnyti ne tik savo vokalinėmis galimybėmis, bet ir efektinga choreografija.

Tanja – „Amazing“:

„Eurovizijoje“ Latvijai atstovaus grupė „Aarzemnieki“. Vasario 22-ąją Latvijoje įvyko nacionalinės atrankos finalas. Ventspilyje vykusiame renginyje paaiškėjo, kad į tarptautinį muzikinį konkursą vyksta grupė „Aarzemnieki“, kuri scenoje atliks dainą „Cake to Bake“. Ši grupė sulaukė daugiausiai balsų tiek iš komisijos, tiek iš žiūrovų.

„Aarzemnieki“ – „Cake to Bake“:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (330)