Daugelis nuo lietaus pasislėpė po įvairiaspalviais lietpalčiais ir keliavo į festivalio teritoriją toliau mėgautis jūra, paplūdimiu ar kavos puodeliu.

Jau šįvakar didžiojoje festivalio scenoje pasirodys laukiamiausia šį metų renginio žvaigždė – Egidijus Dragūnas.

Vakar iki paryčių festivalininkus į euforiją skandino Lilas ir Innomine. Duetas į sceną lipo gerokai po vidurnakčio.

Preš juos, dar nė nesutemus, tūkstančius festivalininkų prie didžiosios scenos sutraukė Justės Arlauskaitės-Jazzu bei Leono Somovo pasirodymas.

Tiesa, ne visi festivalininkai antrąją festivalio dieną pasitiko gerai nusiteikę. Prie pat festivalio prieigų įsikūrusios parduotuvės darbuotojai vienam įsisiautėjusiam klientui iškvietė policijos pareigūnus.

Vyras rankos mostu kliudė ant stalo stovėjusį bokalą ir šis, krisdamas žemėn, sužeidė šalia buvusios merginos koją. Šalia buvę asmenys merginai suteikė pagalbą, medikų neprireikė.

Merginą sužeidęs asmuo išgabentas į policijos komisariatą.

DELFI primena, jog pirmąją festivalio dieną, iki pat vėlyvo vakaro, nebuvo užfiksuotas nė vienas incidentas. Tik sutemus buvo kilusios muštynės, konfliktą įplieskusį asmenį apsaugos darbuotojai pašalino iš teritorijos.

Tik sutemus buvo sulaikyti dar trys asmenys, kuriems pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)