L. Gallagheris mano, kad šis kūrinys yra „absoliuti klasika“.

Per vieną Japonijos laidą, skirtą jo drabužių linijai „Pretty Green“, paklaustas, ką mano apie „Gangnam Style“, Liamas atsakė: „Manau, kad tai absoliuti klasika. Man patinka ši daina. Mano vaikas pagal ją šoką kiekvieną rytą ir tai priverčia mane kikenti bei išspjauti kukurūzų dribsnius. Nekantrauju išgirsti naują jo dainą“.

„The Beady Eye“ lyderis, turintis dar du vaikus, taip pat atskleidė, kad jam patinka lankytis Japonijoje. Šioje šalyje jis visada sustoja pasisveikinti su savo mėgstama grupe „The Parrots“, o tada vyksta į Tokiją persisunkti jo atmosfera.

„Visuomet vykstu aplankyti grupės „The Parrots“, kurie groja „The Beatles“ muziką. Aš visada pas juos užsuku su jais pasisveikinti. Man patinka tiesiog slankioti po miestą, užeiti į parduotuves. Man tai įdomu“, - sakė dainininkas.

Tuo tarpu viena prekiautoja meno kūriniais iš Hampstedo galerijos „Zebra Gallery“ atskleidė, kad Liamas yra vienas pastoviausių jų klientų ir visada įsigyja su muzika susijusių kūrinių.

Gabrielle du Plooy laikraščiui „The Ham & High“ pasakojo: „Liamas Gallagheris yra vienas ištikimiausių mūsų klientų. Jis yra nusipirkęs daugybę rokenrolo fotografijų, taip pat sero Peterio Blake`o plokštelės voką, sukurtą albumui „Sgt Pepper Lonely Hearts Club Band“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)