„Kartais, kai įdedi daug darbo ir širdies, kai daina – tokia artima, net baisu paleisti ją į viešumą: ar supras, ar priims? Tačiau jaučiu, kad mūsų klausytojai panašūs į mus, todėl tikiu, kad jiems patiks ir rudenį jie pasitiks, klausydamiesi „Falling“, – sako Justė Arlauskaitė-Jazzu.

„Šią dainą įrašėme prieš gerą pusmetį, tačiau gyvai ją atlikome tik porą kartų, – koncertuodami Vienoje ir Bratislavoje. O Lietuvoje „Falling“ pirmą kartą gyvai nuskambės mūsų koncerte Kalnų parke rugpjūčio 31 dieną. Man smagu grįžti arčiau elektronikos, jaučiuosi labiau savo stichijoje. Į šią dainą sudėjau šiek tiek analoginių pipirų iš aštuntojo dešimtmečio receptų knygos, vos vos pabarsčiau skaitmenizuoto cukraus ir istroškinau raudono dangaus padaže“, – gerai nusiteikęs vaizdingai iliustruoja L. Somovas.

„Ši daina yra kaip tik tokios nuotaikos, kuri aplanko, kai vasarą keičia ruduo, – priduria Jazzu. – Ji – apie nostalgišką ilgesį to jausmo, kai kankina meilė. Kai padarytum bet ką, kad ją susigrąžintum. Mums visada patikdavo kontrastai: dramatiškas tekstas ir lengvas, pozityviai nuteikiantis ritmas. Daina „Falling“ – kaip tik tokia.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)