Dvylika metų klasikine gitara grojęs DJ Ike į kelią, kuriuo žengia dabar, pasuko 2002–aisiais. Pasuko teisingai – tai rodo vaikino talento įvertinimai ne vieneriose meistriškumo varžybose.

2004 m. „Turntable Contest“ jam atnešė ketvirtąją vietą, o po metų jis aplenkė visus konkurentus ir tapo „Turntable Contest 2005“ čempionu. 2006 m. pirmąkart dalyvavo nacionaliniame DMC mūšyje, kur užėmė ketvirtąją vietą (po tris kartus nacionalinio ir Europos čempiono Dj Eprom), o pašalinimo rungtyje užėmė garbingą antrąją vietą.

Per tą laiką DJ Ike taip pat dalyvavo daugybėje festivalių ir milžiniškų šou, grojo drauge su tokiais vardais kaip DJ Fururebound (UK), DJ Heist (UK), DJ Trusty (UK / Czech Republic), Inside Kru (Czech Republic), DJ Tigerstyle (UK) ir kitais garsiais muzikantais.

Čia už pulto taip pat stos DJ Remedy, sakoma klubo pranešime spaudai.

„Jis - naujas talentas Klaipėdos padangėje, pasišventęs old school bei true school hiphopui“, - sako organizatorius „Street Industry“ atstovaujantis Playa G. Tie, kurių širdys plaka hiphopo ritmu, tikrai žino, kad rugsėjo mėnesio miksas – nugalėtojas yra „The Flyin` Pancake”, nuo pradžių iki galo priklausantis šiam didžėjui.

„Viskas atėjo palaipsniui - šia kultūra žavėjausi nuo pat mažens, žavi ji mane ir iki šiol, todėl toks muzikos žanro pasirinkimas atėjo natūraliai“, - pasakoja Dj Remedy ir tikisi geros atmosferos, linksmų veidų bei teigiamos energijos. „O DJ Ike yra patirtį turintis profesionalas, kuris, manau, mus tikrai pradžiugins“, - priduria jis.

DJ Ike Vilniuje

Na, o gruodžio 1d. (šeštadienį) nuo 22 val., intymiai jaukiame kokteilių bare “Funky Munky” (Islandijos g. 4), Vilniuje, bus pristatomas sniegu pagardintas vakarėlis „Taste it - Snowflakes“. Jame patefonus ir šokių aikštelę valdys tas pats Lenkijos DMC turnyro čempionas DJ Ike ir “Taste it” šeimininkas DJ Mantini (LT), o šokėjus visą naktį gaivins ir dirbtinį sniegą pūs sniego mašina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją