Minėdama albumo „1210“ penkioliktą gimtadienį „Lemon Joy“ balandžio 30 dieną šį albumą perleis riboto tiražo dviguba vinilo plokštele ir skaitmeniniu pavidalu, rašoma pranešime spaudai. 2006 metų pavasarį pasirodęs albumas yra žinomas iš hitų „Ne apie mus (Koks pašėlęs tempas)“, „Ten, kur mylėjau“, „Ar verta laukt, kol užsidegs žalia šviesa“, „Arčiau“, „Pirmosios gėlės (Baltoj tyloj)“.

Albumas tapo vienu žymiausių tais metais Lietuvoje (buvo abiejų muzikos apdovanojimų „Bravo“ ir „Radiocentro“ geriausių metų albumų penketukuose) ir paliko ryškų pėdsaką grupės diskografijoje. Šiemet originaliems albumo įrašams buvo atliktas naujas garso redagavimas, kurį „Katara Studios“ atliko Mazenas Muradas, taip pat dirbęs su grupės „Erasure“ įrašais.

Perleistas albumas vadinsis „2021“ ir yra papildytas keturiais naujais remiksais, kuriuos sukūrė „Happyendless“, Leon Somov, Andrius Mamontovas ir GeraiGerai. Albumą anonsuojantis kūrinys „Arčiau (Happyendless Remix)“ jau pasiekiamas visose skaitmeninėse muzikos platformose.

„Manau, tiek mes, tiek Igoris Kofas užauginome šią Dainą iki D iš didžiosios. Didžiuojamės ja irgi iš D didžiosios“, — sako „Happyendless“ narys Andrius Kauklys.

„Lemon Joy“ vinilą išleidžia muzikos kompanija M.P.3, šiais metais pristačiusi Martyno Levickio „Vivaldi: The Four Seasons“, Jurgos „Aukso pieva (Deluxe)“, „Biplan“ „Džiaze tik merginos - Live“ ir „Colours of Bubbles“ „Untold Story: Chapter 2“ vinilo plokšteles.

Prekybai skirta 300 vienetų „2021“ dvigubų vinilo plokštelių. Šį albumą jau galima užsisakyti interneto parduotuvėje buymusic.lt. Vienam pirkėjui, albumą išankstiniu užsakymu įsigijusiam iki balandžio 30 dienos imtinai, leidėjai padovanos šios plokštelės testinį egzempliorių su Igorio Kofo autografu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)