Panašu, jog turas bus išties grandiozinis, mat paskelbtos net 75 naujų koncertų datos nuo 2020 metų vasario iki spalio.

Skelbiama, jog paskutinis ne tik turo, bet ir pačios grupės koncertas įvyks 2021 metų liepos 17 dieną Niujorke, kur ir prasidėjo jos istorija.

Paskelbus apie planuojamą atsisveikinimo turą, „Kiss“ bosistas Gene Simmonsas pasisakė apie gandus, jog prie grupės koncertų metu gali prisijungti ir buvę nariai Ace Frehley ir Peteris Crissas.

„Ace'as ir Peteris jau turėjo tris šansus. Jie tai prisijungdavo, tai vėl būdavo išmetami (net tris kartus!). Dėl narkotikų, alkoholio, netinkamo elgesio... Tad trumpas atsakymas į šį klausimą yra toks, kad mes norėtume, kad jie prisijungtų. Bet jei jie to nepadarys, tai bus ne dėl mūsų kaltės. Jie niekada daugiau nebus grupės „Kiss“ nariai“, – sakė G. Simmonsas.

Grupė "Kiss"

Kol kas koncertų organizatoriai Lietuvoje apie koncertą nieko nepranešė, taip pat nėra aišku, nuo kada bus galima įsigyti bielietus ir kiek jie kainuos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)