Šis kūrinys yra naujos romantinės komedijos „Naujųjų metų taksi“ (Jaungada taksometrs) pagrindinė daina, todėl vaizdo klipe yra rodomos trumpos ištraukos iš būsimojo filmo.

Kino premjera įvyks lapkričio 30 dieną, Latvijos kino teatruose.

Romantinės komedijos „Naujųjų metų taksi“ (Jaungada taksometrs) režisierius yra Maris Martinsons, kuris anksčiau yra gyvenęs ir dirbęs Lietuvoje, o pagrindinis vaidmuo atiteko Lauriui Reiniks, kuris įkūnija taksi vairuotoją Andrejų.

Filmo prodiuseriai svarsto galimybę sukurti lietuvišką filmo „Naujųjų metų taksi“ versiją, kartu su Lauriu Reiniks ir kitais lietuvių aktoriais.

Oficialus „Viskas bus gerai“ vaizdo klipas:

„Lapkričio mėnesį yra Latvijos nepriklausomybės diena, o 2018-ieji – tai metai, kai Latvija ir Lietuva švenčia savo 100-ąjį gimtadienį. Taigi, ši daina ir vaizdo klipas yra lyg maža dovana iš Latvijos mano klausytojams Lietuvoje. Mūsų šalys yra ir visada bus draugės. Tikiuosi, kad ši daina įkvėps kiekvieną ir padės patikėti, kad viskas bus gerai. Beje, būtų labai smagu, jeigu kitais metais galėtume papasakoti šią romantišką ir linksmą filmo „Naujųjų metų taksi“ istoriją lietuvių kalba su lietuvių aktoriais. Iki to laiko, tikiuosi, kad jums patiks ši daina ir mėgausitės ja!“, – spaudos pranešime sako Lauris Reiniks.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)