Muzikantai vaizdo įraše kreipėsi į Lietuvos klausytojus ir kviečia juos sudalyvauti grupės pasirodymuose – Kaune, muzikos erdvėje „Sinagoga Studio“, lapkričio 18 dieną ir Vilniuje, muzikos klube „Tamsta“, lapkričio 19 dieną! „Sveiki, lietuviai draugai, mes esame „Carnival Youth“ ir turime jums nuostabių naujienų – jau netrukus atvykstame sugroti dviejų koncertų Kaune ir Vilniuje! Bus fantastiška!“, – į artėjančius pasirodymus kviečia latvių rokeriai.

Latvijos indie roko žvaigždės „Carnival Youth“ su soliniais koncertais į Lietuvą grįžta po trejų metų pertraukos. Šiais metais muzikantai kelis kartus grojo Lietuvoje su kitomis grupės – kartu su grupe „KAnDIs“ lipo ant „Kaunas 2022“ scenos bei apšildė Vilniuje koncertavusią britų grupę „Nothing But Thieves“.

Taigi artėjantys soliniai koncertai bus pirmieji Lietuvoje po ilgos pertraukos, kuriuose „Carnival Youth“ sugros pilną koncertinę programą. Puikiai Lietuvos klausytojams pažįstamos grupės pasirodymuose gerbėjų laukia ne tik didžiausi grupės hitai, bet ir naujausios dainos iš kelių paskutinių grupės albumų.

Minint Latvijos Nepriklausomybės dieną, iš daugiausiai angliškai kūrinius atliekančios grupės galima tikėtis ir latviškos muzikos staigmenų. Neseniai savo klausytojus „Carnival Youth“ nustebino išleidę kinui dedikuotą albumą. Naujausiam darbui „Naivais ku-kū“ (liet. Naivusis ku-ku) grupę įkvėpė klasikinių Latvijos filmų melodijos, tad šiame albume skamba „Carnival Youth“ roko dvasia interpretuotos žinomos dainos iš Latvijos kino filmų.

Latvijos grupės „Carnival Youth“ pasirodymai įvyks jau po kelių dienų. Rytoj, lapkričio 18 dieną, muzikantai pirmą kartą koncertuos Kauno muzikos erdvėje „Sinagoga Studio“, o lapkričio 19 dieną sugrįš į gerai pažįstamą Vilniaus muzikos klubo „Tamsta“ sceną.

Carnival Youth – Never Have Enough:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją