Pasirodyme, kuris įvyks kovo 30 dieną, klausytojų laukia didžiausių „Carnival Youth“ hitų programa iš visos jau 12 metus skaičiuojančios grupės karjeros.

„Kad ir kiek laiko prabėga, bet mūsų meilė Vilniui ir klausytojams iš Lietuvos išlieka tokia pat stipri! Labai laukiam sugrįžti su savo muzika į šį puikų miestą ir kartu sukurti dar daugiau nuostabių prisiminimų“, – sako „Carnival Youth“ muzikantai.

Per paskutinį dešimtmetį daug koncertų Vilniuje ir kitose Lietuvos miestuose surengusi Latvijos grupė sako, kad su Vilniumi juos sieja ypatingi ryšiai. Grupė prisimina, kad čia, ant Tauro kalno stovėjusiuose Profsąjungų rūmuose, „Carnival Youth“ net yra įrašę vieną iš savo albumų, todėl miesto gatvės ir vakarinės lokacijos jiems yra gerai pažįstamos.

Pernai rudenį „Carnival Youth“ surengė net du koncertus Vilniuje. Spalio mėnesį latviai apšildė Anglijos roko žvaigždes „Nothing But Thieves“ koncetų salėje „Compesa“ vykusiame pasirodyme, o lapkričio mėnesį surengė savo solinį pasirodymą sostinės muzikos klube „Tamsta“.

2021 metais grupė išleido savo naujausią studijinį albumą „Naivais ku-kū“, kuriam įkvėpė Latvijos kinas ir kuriame naujai skamba roko dvasia interpretuotos dainos iš klasikinių Latvijos kino filmų. Visgi artėjančiame koncerte „Carnival Youth“ prisimins savo kūrybos ir indie roko šaknis, tad savo gerbėjams grupė ruošia specialią, žymiausių dainų iš visos karjeros programą.

Indie rokeriai „Carnival Youth“ yra viena sėkmingiausių naujausios kartos grupių iš Baltijos regiono. Nuo grupės įkūrimo „Carnival Youth“ yra išleidę 6 albumus – „Never Have Enough“ EP, „No Clouds Allowed“, „Propeller“, „Vienā vilcienā“, „Good Luck“ and „Naivais ku-kū“.

Latviškai ir angliškai dainas rašantys muzikantai, koncerte Vilniuje pirmenybę skirs čia geriau pažįstamai savo angliškai kūrybai. „Carnival Youth“ koncertas įvyks jau po kelių savaičių kovo 30 dieną Vilniuje, klubo „Kablys + Kultūra“ mažojoje salėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją