Ciklo „Briusly gyvas!“ svečiu šį mėnesį taps vieną įsimintiniausių šių metų kūrinių „Allowance“ leidybinėje kompanijoje „Pampa“ pristatęs, elektronikos klasika jau tapusia 1999-ųjų kompozicija “Bau Mot Plage” išgarsėjęs Vokietijos prodiuseris Isolée. Gyvas jau keliolika metų subtilią šokių muziką kuriančio atlikėjo pasirodymas klube – lapkričio 2-ąją, šeštadienį.

Lapkričio 8-ąją serijoje „DJ Culture“ viešės prieš 25-rius metus karjerą pradėjęs vokietis DJ T. Būtent šį solidų jubiliejų atlikėjas pradėjo minėti dar vasarą, kuomet išleido specialią kompiliaciją paties įkurtoje leidykloje „Get Physical“, o dabar skraido tarp sukakčiai skirtų vakarėlių visame pasaulyje.

„Mondayjazz Naktis“ šį mėnesį dedikuota istorinei britiškojo garage kultūrai. Lapkričio 9-ąją į svečius komanda pasikvietė Zed Bias, žinomą kaip Maddslinky ir atstovaujantį leidyklai „Tru Thoughts“. Ypatingą proto house setą šiai nakčiai ruošia ir „Mondayjazz“ debiutuosiantis „Silence“ įkūrėjas Vidis.

Keturis anšlaginius vakarėlius „Neonkės“ surengę smarkuoliai „The Sneekers“ lapkričio 15-ąją kviečia į naujos idėjos premjerą. Žadama, kad renginio „The Sneekers Lab“ metu naktinis klubas virs chemijos laboratorija.

Dar vienas jubiliejus – lapkričio 16-ąją. Už pulto praleistą turiningą 20-metį klube minės grupės „G&G Sindikatas“ narys, bene užimčiausias – o ir techniškiausias – šalies didžėjus Mamania. Jam švęsti padės ne tik kolegos didžėjai, bet ir reperiai bei būgnininkas Josh McClung.

Naktinio psichologinio trilerio „Smala“ lapkričio serijoje – prancūzas Clement Meyer. Leidyklos „Get The Curse“ įkūrėjas raudonas „Smalos“ užuolaidas virpins lapkričio 22-ąją.

Geografinė naujiena – lapkričio 23-ąją įvyksiantis Rygos naktinio gyvenimo puoselėtojus Elvi/Dunian, Kaspar Kondrat, Bogdan Taran ir kt. pristatysiantis renginys „Travelling Without Moving“. Planuojama, kad ateityje šioje serijoje į Vilnių vienai nakčiai persikels ir kiti triukšmingi Europos miestai.

Mėnesio pabaigoje – ką tik leidykloje „K7!“ išleisto naujo kultinės serijos „DJ-Kicks“ epizodo premjera. Kompiliacijos autorius ispanas John Talabot į klubą „Opium“ lapkričio 29-ąją atvyks po leidinio pristatymų Osle, Maskvoje, Turine, Londone ir kituose Europos miestuose.

Lapkričio 30-ąją serijoje „Sugar»Bassin“ apsilankys rugsėjį urmu klube pasirodžiusios Maskvos kompanijos „RAD“ atstovas 813. Šiuo metu prodiuseris, vasarą baigęs labai sėkmingu leidiniu „Espoir Voyage“, derasi dėl darbo su Diplo kompanija „Mad Decent“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)