Kasmėnesinės pulto klasikų serijos „DJ Culture“, šiemet vilniečiams jau pristačiusios vokietį Roman Flügel ir britą Will Saul, svečiu lapkričio 7-ąją taps Juan Maclean. Šis niujorkietis žinomas ne tik kaip artimas „LCD Soundsystem“ ir „DFA“ leidyklos savininko James Murphy bičiulis, bet ir kaip nuodugniai disco bei house istoriją tyrinėjantis melomanas.

Lapkričio 8-ąją sporto salę klube įrengs radijo eterio smogikai „Despotin Beat Club“. Šįkart aktyvių rytojaus muzikos madų skleidėjų akiratyje – norvegas Drippin ir latvis DJ W3X.

Prieš dešimt metų Vokietijoje įsteigtos tikrąjį house skambesį puoselėjančios leidybinės kompanijos „Dirt Crew“ atstovai į Vilnių atskris lapkričio 14-ąją. Kartu su Vilniuje reziduojančiu rusu Ponty Mython bei „Dirt Crew“ kataloge įsirašiusiu Saulty „Opium“ gros vokietis Tigerskin bei leidyklos viršininkas Break 3000.

Techno tricepsus sparčiai auginanti rusaitė Anna Hanna į klubą su savo temine naktimi „Therapy“ lapkričio 15-ąją grįš po daugiau nei metų pertraukos. Jos kvietimu vilniečius šokdins Frankfurto scenos senbuvis Miro Pajic bei Airijos lietuvis Tatumba.

Spalį su Richard Fearless abejingų nepalikusi „Smala“ grįžta lapkričio 21-ąją. Šįkart Manfredo ir „12 inčų po žeme“ akiratyje – vienas Paryžiaus pogrindžio vedlių prancūzas Remain.

Iš Maskvos aplankyti bičiulių „Mondayjazz“ atskrenda „Opium“ prieš metus viešėję Low Bob ir OL. Anuomet su „Rad“ draugija groję atlikėjai šįkart pristatys naują ir puikiai vertinamą elektroninės muzikos leidybinę kompaniją „Gost Zvuk“.

Muzikinė šeima „Silence“ savo penktąjį gimtadienį pradėjo švęsti dar kovą – tuomet į klubą vos tilpo visi norintys. Lapkričio 28-ąją „Opium“ bus pristatytas finalinis jubiliejaus akcentas – svarbiausių „Silence“ kūrinių ir jų remiksų kompiliacija bei dvi šiai progai išleistos plokštelės „Silence V Extra“. Pasveikinti draugų iš Lietuvos atvyks ir du „Silence“ remiksuotojai belgai DC Salas ir Mugwump.

„Nesakyk mamai!“, „Metal on Metal“, „Balto Bato“ ir daugelio kitų efektyvių naktinių bei muzikinių sprendimų bendraautorius Miss America suskaičiavo, kad pirmąkart už pulto atsistojo 2004-ųjų rudenį. Nusprendęs paminėti visus savo DJ veiklos etapus jis į savo mėgstamiausią klubą mieste pasikvietė visus per dešimtmetį sutiktus bendražygius.

Beje, gruodį „Opium“ numatomas nepertraukiamas švenčių maratonas – keliais aukštais bus minimi Naujieji, Kalėdos ir jau penktasis klubo gimtadienis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją