Naujame albume aštuonioliktus metus gyvuojanti grupė pateiks dvylika savo kūrinių. Didesni melomanai vasarą jau galėjo internete išvysti šios grupės nufilmuotą vaizdo klipą dainai „Isterija“, kuri taip pat pateks į naująjį albumą. Ši daina yra įtraukta ir į radijo stoties „Opus 3“ rinkinį „I dalis“.

„Naujos dainos buvo rašytos turint omenyje tai, kad jos skambės jubiliejiniame albume, todėl taip susiklostė, kad jos yra kiek šventiškesnės nei įprasta“, - sakė grupės lyderis Aurelijus Sirgedas. „Tačiau iš pirmo žvilgsnio atviri ir tiesūs dainų tekstai dažnai turi paslėptą ir kitą gyvenimo pusę.“

Dainininko nuomone, neseniai įvykusiuose rinkimuose žmonės taip pat balsavo už euforiją. „Tad euforija dabar tęsis ketverius metus“, - juokavo Aurelijus Sirgedas, ramia širdimi laukiantis naujo albumo pasirodymo.

Albumą „Euforija“ išleis kompanija M.P.3, su kuria „Siela“ pradėjo savo bendradarbiavimą. Leidėjų įsitikinimu, „Siela“ grįžta su trenksmu ir su simfonija. „Naujieji grupės įrašai yra puikiai pavykę ir įdomūs“, - pranešime spaudai sakė M.P.3 vadovas Vaidas Stackevičius. „Visuomet žinojome, kad M.P.3 atiduos duoklę gotikinei muzikai, džiugu, kad tai galime padaryti su „Siela“.

Lapkričio 20 dieną „Siela“ pakvies muzikos gerbėjus į specialų naujojo albumo pristatymo koncertą, kuris įvyks Vilniaus muzikos klube „Tamsta“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją