Sukurk ir įdėk savo eiliuotą šedevrą į komentarų laukelį - ir tu jau dalyvauji konkurse!

Eiliuotų sveikinimų lauksime iki gruodžio 21 d., o gruodžio 22-ąją paskelbsime nugalėtoją.

Šmaikščiausio ketureilio autorius laimės kvietimą į vakarėlį „Sel Superklubas“ VIP ložėje su gėrimais - sau ir 5 draugams!

Atlikėjas Egidijus Dragūnas negaili nei laiko, nei investicijų, kad galėtų gerbėjus ir draugus pakviesti į nepamirštamą šokių muzikos šventę „Forum Palace“, kuris vienam vakarui virs „Sel Superklubu“. Pasak dainininko, renginio sąmata – dešimtys tūkstančių litų, nes į klubą iš Vokietijos lėktuvu bus atskraidinta tonos itin kokybiškos garso ir šviesos technikos. Salėje bus įrengti net 8 šviesos diodų pagrindu sukurti (kitaip vadinami LED) ekranai, kuriuose bus rodomos VJ Lio (Biohazar) sukurtos vaizdo projekcijos. Plokšteles „Sel Superklube“ suks klubinės kultūros pionieriumi Lietuvoje vadinamas Ignas („Atari“), su žymiausiais pasaulio ir Europos didžėjais grojęs klaipėdietis DJ Mindaugelis, Julius Sour iš „513“, „G&G Sindikato“ narys DJ Mamania ir kt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją