„Pasion de Buena Vista“ šou kuria autentiški ir geriausi muzikantai bei šokėjai nuo Pinar del Rio Kubos Rytuose iki Baracoa Vakaruose. Muzikos grandai Maida Castaneda ir Antonio Castro, praeityje ne kartą bendradarbiavę su kubietiškos scenos legendomis Ibrahimu Ferreru, Juanu de Marcosu Gonzalesu ir garsiuoju Compay Segundo, nedvejodami sutiko prisijungti prie „Pasion de Buena Vista“.

Garsus choreografas ir šokėjas Francisco Blanco Prada sako: „Šis šou dainavimą ir šokį perkelia į naują lygį. „Pasion de Buena Vista“ – tai skaisti ir tikra Kubos ugnis!“. „Apie Kubą svajoja visi“, - taip daugiau nei prieš 20 metų rašė pasaulinio garso rašytojas Miguelis Barnetas. Šiandien didžiausia Karibų regiono sala neprarado nė kruopelytės magijos. Karštu ritmu besisukantis Kubos gyvenimo būdas nepalieka abejingų – užburia salsa, ryškios spalvos, balto smėlio paplūdimiais, pribloškiančiu povandeniniu pasauliu, romu, cigarų dūmais ir aistra gyventi.

Pasak organizatorių „Seven Live“, „Pasion De Buena Vista“ nukelia į tikrąjį Antilų perlą – Kubos širdį. Melancholija ir laimė, muzika ir šokis, dideli sunkumai ir amžinas optimizmas. Šiuo unikaliu deriniu grįstos melodijos ir ritmai pasiekia pačią širdies gilumą ir įžiebia kubietišką aistrą visam gyvenimui. Kuba, kaip ir „Pasion de Buena Vista“, yra tikras meilės gyvenimui deklaravimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją