Dž. Butkutės ir jos mylimojo Elegijaus Strasevičiaus gastrolės užsienyje jiems neįgrysta, netgi priešingai, kaip teigia pats garsiosios dainininkės mylimasis ir vadybininkas, koncertuodami svečiose šalyse jie plečia savo geografines žinias.

„Gastrolių metu stengiamės aplankyti žymias tos šalies vietas, tokiu būdu ne tik dirbame, bet kartu plečiame savo geografines žinias“.

Dainininkės mylimasis DELFI sakė, kad dar gegužės ir birželio mėnesį lankėsi lietuvių imigrantų vadinamosiose tėvynėse - Airijoje ir Anglijoje. „Airijos lietuviai koncertuose yra daug labiau atsipalaidavę lyginant su Anglijoje gyvenančiais tėvynainiais“, - dalijosi įspūdžiais Elegijus.

Pasiteiravus, ar apsimoka dainininkei koncertuoti užsienyje, Dž. Butkutės karjeros ir širdies reikalais besirūpinantis Elegijus atsakė, kad Džordanai apsimoka koncertuoti visur, kadangi nepaisant šalies, į jos koncertus susirenka daug gerbėjų.

Greitu laiku popkaralienė Džordana žada vykti į gastroles Švedijoje ir Norvegijoje, kur savo pasirodymais rengs ir džiugins kitus Lietuvos emigrantus, išsiilgusius lietuviškojo popso gerbėjus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją