Teisingai į kelis klausimus atsakęs skaitytojas gali laimėti išties įspūdingą prizą:

• Kelionė keltu į Švediją ir atgal: DFDS Seaways kelto bilietas, skirtas dviems asmenims Commodore liukso klasės kajutėje ir automobilio perkėlimui.

Kelionė pirmyn: išvykimas iš Klaipėdos keltų terminalo gegužės 17 dieną (penktadienis) 20 val., atvykimas į Karlshamno keltų terminalą (150 km. iki Malme) gegužės 18 d. (šeštadienis) 9 val.
Kelionė atgal: išvykimas iš Karlshamno keltų terminalo gegužės 19 d. (sekmadienis) 18 val., atvykimas į Klaipėdos keltų terminalą - gegužės 20 d. (pirmadienis) 9 val.
Kelionės vertė - 1800 Lt.

• Du bilietai į "Eurovizijos" pagrindinį finalą. Finalas vyks Malmės arenoje gegužės 18 dieną (šeštadienis) 21 val. Bilietų vertė - 2900 Lt.

• Nakvynė dviems viešbutyje netoli Malmės (nakvynė + pusryčiai)
Viešbutis rezervuotas nakvynei iš gegužės 18 d. į 19 d. Nakvynės viešbutyje vertė - 855 Lt.

Bendra prizo vertė net 5555 Lt!

Konkursas vyks nuo balandžio 2 iki 15 dienos.

Konkurso laimėtojas bus renkamas iš visų teisingai į klausimus atsakiusių dalyvių burtų keliu balandžio 16 dieną. Su laimėtojais organizatoriai susisieks asmeniškai, todėl, atsakę į klausimus, nepamirškite nurodyti savo vardą, pavardę, mobiliojo telefono numerį bei el. pašto adresą.


Pastaba: atsakymus į kai kuriuos klausimus galite rasti www.dfdsseaways.lt.

"Eurovizijos" konkursas yra rengiamas jau beveik šešis dešimtmečius, o dėl laimėtojos titulo rungėsi jau daugiau nei tūkstantis dainų. Kasmet konkursą stebi įspūdingas skaičius - net 125 milijonai - žiūrovų.

Jūs taip pat galite būti tarp tų nedaugelio laimingųjų, turinčių galimybę stebėti "Euroviziją" gyvai ir pajusti tikrąją europinio lygio renginio dvasią. Nepraleiskite progos patirti neįtikėtinus įspūdžius Malmėje!

Ankstesnių konkursų akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)