Nors koncertas numatytas 20 val., norėdami išvengti spūsčių pirmieji svečiai į koncertą pradėjo rinktis dar prieš 19 val. Ne išimtis ir pramogų pasaulio atstovai, kurie atskubėjo dar gerokai prieš garsiosios amerikietės pasirodymą.

Į Lanos Del Rey koncertą atvykusios garsenybės ir atlikėjos gerbėjai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Tiems, kurie nusprendė į renginį atvykti prieš pat jo pradžią, teko stovėti milžiniškose eilėse - viena iš jų tęsėsi iki pas "Ozas" prekybos centro aikštelės.

Pirmieji scenoje pasirodė vaikinų duetas „Golden Parazyth“. Šie elektroninės muzikos atlikėjai neslėpė džiaugsmo, kad Lana Del Rey ir jos komanda apšildyti savo koncerto pasirinko būtent juos. Renkantis „apšildančią“ grupę ar atlikėją koncertui Vilniuje, kandidatus siūlyti buvo kviečiami visi Lanos Del Rey gerbėjai Lietuvoje.

Pasiklausyti Lanos Del Rey susirinko bene pilnutėlė "Siemens" arena. Gerbėjai, laukdami savo mylimos atlikėjos scenoje, skandavo jos vardą.

Pasirodžius lauktai atlikėjai scenoje, žiūrovai ją pasitiko milžiniškomis ovacijomis.

Dėmesį traukė ir intymia atmosfera alsuojanti atlikėjos scena, kuri buvo dekoruota palmėmis, žvakėmis. Ekranai, kuriuose buvo rodomos įvairios video projekcijos (tarp jų ir L. Del Rey vaizdo klipai), stebino įmantriais auksiniais rėmais, scenoje esantys laiptai buvo nukloti kilimais.

"Esu labai laiminga jus matydama. Dėkui, kad atėjote", - kreipėsi į susirinkusius dainininkė. Lana, nulipusi nuo scenos, padavė rankas priekyje klykiantiems gerbėjams.

Atlikėja scenoje pasirodė su jos vizitine kortele tapusiu retro stiliaus makiažu ir trumpute žalia suknele. Uždainavus dainą "Blue Jeans" visa salė lyg pašėlusi ėmė klykti.

Albumui „Born to Die: The Paradise Edition“ pristatyti skirtame koncerte Lana Del Rey atliko ne tik jos pačios hitus („Blue Jeans“, „Blue Velvet“, „Born to Die“, „Ride“, „Summertime Sadness“, „Video Games“), bet ir keletas perdainuotų kūrinių, tokių kaip Bobo Dylano „Knockin‘ on Heaven‘s Door“.

Lana, stovėdama ant scenos, pabrėžė, kad savo koncertuose kalba labai nedaug. "Už mane kalba mano dainos", - teigė ji. Publikai dainuojant visiems žinomas dainas kartu su atlikėja, Lana ne tik pagyrė savo fanus, bet ir neslėpė jaudulio, bei paprašė jos nepravirkdyti.

Atlikusi savo programą, atlikėja nepasididžiavo pabendrauti su savo ištikimiausiais gerbėjais, susispietusiais scenos priekyje. Lydima kelių apsaugos darbuotojų, Lana dalino autografus, mielai fotografavosi ir negailėjo draugiškų bučinių savo fanams. Tiesa, dauguma iš jų, turėję galimybę paliesti ir trumpai pabendrauti su savo dievaite, apsipylė ašaromis, negalėdami patikėti, kad tai, kas vyksta, yra tiesa.

Priėmusi laiškus nuo gerbėjų, dovanas, tarp kurių buvo pliušinis meškinas, gėlės L. Del Rey pakilo į sceną, pamojavo gerbėjams ir atsisveikino, pažadėjusi dar grįžti.

Apie atlikėją

Pseudonimu Lana Del Rey (tikrasis vardas Elizabeth Grant) pasivadinusi atlikėja pelnė gerbėjų simpatijas savo išskirtiniu balsu. Jos sąskaitoje – daugybė gerbėjų širdžių pavergę hitai: „Video Games“, „Blue Velvet“, „Blue Jeans“, „Born to Die“.

Lanos Del Rey koncertas Vilniaus „Siemens“ arenoje įtrauktas į pasaulines atlikėjos gastroles „Born to Die“.

Per savo, kol kas dar neilgą karjerą (Lana dainuoja penkerius metus), dainininkė jau spėjo susižerti ne vieną svarų apdovanojimą, o MTV Europos muzikos apdovanojimuose triumfavo „Geriausios alternatyvios atlikėjos“ kategorijoje.

Nors gerbėjai liaupsina ne tik dainininkės balsą, bet ir išvaizdą. Tačiau atsirado ir tokių, kurie teigia, kad išskirtinės Lanos lūpos – plastikos chirurgų kūrinys. Turint galvoje, kad jaunoms ir dailioms įžymybėms nėra neįprasta tobulinti savo išvaizdą operacijomis, L. Del Rey veidas yra vienas pagrindinių klausimų, kurstančių dainininkės gerbėjų smalsumą. L. Del Rey lūpos atrodo net pernelyg putlios, ir daugelis neabejoja, kad dainininkė yra pasidariusi kosmetinę lūpų operaciją. Savo veido bruožus atlikėja nevengia paryškinti ne tik retro stiliaus makiažu, bet ir šukuosena, o dailias kūno linijas pabrėžia ypač mėgstamomis trumputėmis suknelėmis.

Kalbama, kad karjeros pradžioje šalia žvaigždės buvo būtent milijonierius tėvas Robertas Grantas, padėjęs dukrai su albumo „Kill Kill“ rinkodara. Tiesa, tuomet Lana Del Rey dar vadinosi Lizzy Grant, o albumas laukto susidomėjimo nesukėlė. Atlikėją išgarsino po metų „Youtube“ 2011 m. svetainėje patalpintas jau Lanos Del Rey kūrinys „Video Games“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (382)