Visi tie, kuriems Mindaugas rūpėjo kiek daugiau, nei futbolo pusfinalio varžybos tarp Portugalijos ir Prancūzijos, organizatorių pasakojimais „Terazzoje“ pradėjo rinktis jau nuo aštuntos vakaro.

Kadangi tokių buvo mažuma, Rimas Šapauskas ir Boogaloo jaunuoliai sukdami plokšteles linksminosi beveik vieni.

Vėliau, jau temstant ir nebesitikint, jog futbolo rezultatas gali keistis, į „Forum Palace“ pradėjo rinktis tie, kurie karaliaus Mindaugo drauge su dauguma lietuvių neiškeitė į dumblėtą ir „tirštą“ Palangos paplūdimį.

Karštų čeburėkų ir „šalto“ alaus atsisakiusiųjų laukė audringas vakarėlis po atviru dangumi.

Vėliau pirmą kartą „Terrazza“ scenoje pasirodė „Flaxen Beats“ ir naujas vardas klubinėje scenoje Andrius Rio.

Paskutinę valandą iki vidurnakčio į sceną lipo DJ Vidis, o vidurnaktį savo setą pradėjo ir „RyRalio“ diskžokėjai Lauris Lee ir Karalius. Kaip ten bebūtų, vienas Karalius vakarėlyje tikrai buvo...

Melodingosios house muzikos duetą pakeitė skandalinga trijulė „Nesakyk Mamai DJs“.

Naktį savo pasirodymais taip pat džiugino „Atari“ nariai Ignas i.v., Kastis Torrau ir Donatello, o dar vėliau „Happyendless Dj Team“.

Tiesą pasakius, kaži ką būtų pagalvojęs Jo Didenybė karalius, jei būtų pamatęs, kaip šiais laikais jį karūnuoja jaunimas. Bet tamstos ten niekas nepakvietė, ir visi susirinkę garsiai džiūgavo, kad Mindaugo dėka turi dar keturis laisvadienius.

O kadangi „pagyvenusių“ žmonių erzinti negalima, organizatoriai vieninteliam Lietuvos karaliui kvietimo į renginį taip, matyt, ir neišsiuntė...

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją