„Aš pasiūliau jai padainuot kartu ir ji sutiko. Aš vis negaliu tuo patikėti“, – juokavo A. Mamontovas.

„Andriaus pasiūlymas duetui buvo labai netikėtas. Jį gavus aš pamaniau: nejaugi Mamontovui kažko dar trūksta scenoje? Ir negi tas kažkas tai aš? Žmogus, į kurį kažkada žiūrėjau su pavydu ir susižavėjimu, staiga mane pamatė kaip lygiavertę scenos partnerę! Aš jam tikrai neprisipažinsiu, kiek metų jo plakatas kabojo ant mano kambario sienos“, – sakė I. Narkutė.

A.Mamontovas teigė I.Narkutės muziką atradęs visai neseniai. Jį pakerėjo albumas „Švelnesnis žvėris“. „Labai patinka žodžiai, balsas, muzika, visas bendras skambesys ir svarbiausia – jausmas, kurį gauni. Albumas toks intymus, kad jį norisi klausytis vienam. Jaučiuosiu sužavėtas, nustebintas, sujaudintas, suviliotas ir paliktas“, – apie ievos albumą savo socialinio tinklo sienoje rašė A. Mamontovas.

Ieva Narkutė „Muzikos salėje“ pristato savo naujausią koncertinį albumą „Ieva Narkutė sutinka Lietuvos valstybinį simfoninį orkestrą“, kuris buvo įrašytas praėjusių metų pabaigoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)