„Kiekvienais metais Valentino dienos proga stengiamės pabėgti nuo įprastų raudonų širdžių, smailių strėlių bei sugalvoti ką nors nauja ir originalaus. Šiemet norime parodyti publikai kiek kitokias meilės formas nei paprastai“, - sakė „Gravity“ atstovas spaudai Mindaugas Cukrus.

Pasak organizatorių, Šv.Valentino nakčiai ruošiamos specialios instaliacijos, kurios bus pakabintos ore taip išpildant renginio sumanymą „Love Is In The Air“. Klubo sienos šeštadienio naktį bus papuoštos paveikslais apie skirtingas meilės apraiškas įvairiose gyvenimo situacijose.

Įsimylėjėlių šventės muzikinei programai „diriguos“ DJ Kasio iš Suomijos, kuris gros kartu su savo broliu DJ Keylo. Kasio 2000-ais metais su Suomijos grupe BOMFUNK MC‘s grojo Europos muzikinių MTV apdovanojimų ceremonijoje. Po jos DJ‘ui teko garbė linksminti muzikos žvaigždes apdovanojimų „after-party“ vakarėlyje.

Nors Kasio su BOMFUNK MC‘s sugrojo daugiau nei 20 koncertų, jis geriau žinomas kaip Helsinkio šiuolaikinio džiazo grupės NUSPIRIT HELSINKI narys.

Susibūrusi 1998-ais ir po keturių metų išleidusi debiutinį albumą “Nuspirit Helsinki”, grupė privertė komplimentais aikčioti muzikinių žurnalų kritikus ir šiuolaikinio džiazo autoritetus. Atlikėjų muzika buvo priskirta ne tik “nu-jazz” ar “funk-hip-hop-jazz” muzikos kryptims, bet ir įgijo specialų apibūdinimą savo skambesiui – “dancefloor jazz”. NUSPIRIT HELSINKI pradėta lyginti su tokiomis žvaigždėmis kaip JAZZANOVA bei St.Germain. Grupės plokštelę “Montana Roha Jazz” išleido “šiuolaikinio džiazo lopšiu” vadinama Vokietijos įrašų kompanija “Compost Records”.