2003-ųjų pabaigoje jis jau lankėsi klube „Gravity“ ir čia puikiai pasirodė. Penktadienio vakare taip pat už pulto stos du perspektyvūs diskžokėjai iš Vilniaus: DJ Walkman, atstovaujantis garsiausią apie elektroninę muziką rašantį portalą www.sutemos.net, bei DJ Quazar iš „Fresh Rice Crew“ komandos.

Po pirmojo sėkmingo Nightmares On Wax vizito „Gravity” klube buvo norima jį dar kartą pasikviesti, tačiau šis pasaulyje populiarus prodiuseris, šiuo metu įrašinėjantis penktąjį savo albumą, buvo labai užimtas.

„Savo pasirodymą 2003-aisiais Nighmares On Wax pradėjo garsiąją plokštele „Les Nuits“, tačiau pamatęs mišką rankų, tuoj pat ją pakeitė kita. Jo teigimu, taip jis akimirksniu visus išjudina ir pradeda šokius. Vėliau disžokėjas sugrojo daug nuotaikingos muzikos, šiek tiek triphopo bei pop stilių hitų. Nightmares On Wax buvo išties nuostabus, todėl nebijau rekomenduoti šios nakties net ir patiems didžiausiems kritikams“, - teigė klubo atstovas spaudai Daumantas Kairys.

Per daugiau nei 15 metų trunkančią savo karjerą Nightmares On Wax visą laiką priklausė garsiausiai pasaulyje elektroninės muzikos įrašų kompanijai „Warp Records“. Čia jis išleido 4 albumus bei galybę singlų, tarp kurių ir garsiausiasis „Les Nuits“, buvęs tiesiog nušluotas nuo parduotuvių lentynų. Soliniai įrašai Nightmares On Wax pavertė vienu garsiausių prodiuserių D.Britanijoje ir kitose šalyse. Vien per paskutiniuosius kelis metus jis prodiusavo JAV reperių „De La Soul“ albumą, taip pat įrašė garsiąją kompiliaciją „DJ KiCKS“, remiksavo tokių pop žvaigždžių kaip „Faithless“, „U2“, „The Doors“ bei daugelio kitų kūrinius.